Verantwoordelijk voor de juiste zorg

Als praktijk- of afdelingsmanager van een fysiotherapiepraktijk of (zorg)instelling ben je verantwoordelijk hoe het er reilt en zeilt. Soms ben je zelf ook eigenaar en/of fysiotherapeut (geweest), maar je hoeft niet (meer) in het BIG geregistreerd staan. Wil je weten wat het KNGF voor jou en je medewerkers te bieden heeft?

Je praktijk en gemeente

De gemeente is voor steeds meer praktijken een belangrijke samenwerkingspartner. Samen met praktijkhouders, adviseurs van de gemeente en bewoners maakten we daarom deze toolkit voor KNGF-leden. Voor praktijkhouders die een eerste of volgende stap willen zetten in het gemeentelijk domein. We bundelen tips, principes en verhalen. Steeds op drie niveaus: vanuit de praktijk, naar de wijk, tot in het gemeentehuis.

test

(Ont)regelprojecten zorgaanbieders

Subsidieregeling

Verminder regeldruk met hulp van subsidie ‘(Ont)regelprojecten zorgaanbieders’

Wil je minder regeldruk in je eigen organisatie realiseren? Daar kun je nu subsidie voor aanvragen bij het ministerie van VWS. Deze subsidie is interessant voor samenwerkingsverbanden, praktijken die willen samenwerken met andere praktijken of praktijken met minimaal 10 fysiotherapeuten. De subsidieregeling is er voor activiteiten die administratieve processen – die voortkomen uit inkoop- en/of verantwoordingeisen – schrappen, vereenvoudigen of herinrichten. Kortom, de administratie kost jullie minder tijd, doordat verantwoording efficiënter verloopt.

test
Contractering 2024

Elk jaar analyseren we het inkoopbeleid en de contracten die je van zorgverzekeraars krijgt en we helpen je zo een keuze te maken. Dit is het dossier 2024.

Manager

Ondernemerszaken

Ben je eenmaal eigenaar of manager van een praktijk?  Dan wil je natuurlijk je ondernemerszaken op en top geregeld hebben. 

Ben je een praktijkmanager (dus niet BIG geregistreerd)? Sluit dan een Praktijkmanager lidmaatschap af om te profiteren van de vele ledenvoordelen die gelden voor ondernemerszaken.

test