Verantwoordelijk voor de juiste zorg

Als praktijk- of afdelingsmanager van een fysiotherapiepraktijk of (zorg)instelling ben je verantwoordelijk hoe het er reilt en zeilt. Soms ben je zelf ook eigenaar en/of fysiotherapeut (geweest), maar je hoeft niet (meer) in het BIG geregistreerd staan. Wil je weten wat het KNGF voor jou en je medewerkers te bieden heeft?

Contractering 2021

In september en begin oktober versturen zorgverzekeraars hun aanbiedingsbrieven voor de overeenkomsten 2021 (sommige brieven zijn voor 2021-2022). Voor veel fysiotherapeuten is dit contracteerproces een intensief en impactvol gebeuren. Om je te helpen een weloverwogen keuze te maken over het al dan niet afsluiten van een overeenkomst, organiseren we in oktober weer de jaarlijkse zogenaamde contracteeravonden

Manager

Ondernemerszaken

Ben je eenmaal eigenaar of manager van een praktijk?  Dan wil je natuurlijk je ondernemerszaken op en top geregeld hebben. 

Ben je een praktijkmanager (dus niet BIG geregistreerd)? Sluit dan een Praktijkmanager lidmaatschap af om te profiteren van de vele ledenvoordelen die gelden voor ondernemerszaken.

test

Eigenaar

Stopperschecklist uittreden maatschap

Je maatschapsdeel overdragen, dat vraagt nogal wat voorbereiding. Wij hebben voor jou een aantal overzichtelijke checklists gemaakt, zodat je geen stappen overslaat. 

test