Fysiotherapeut in de praktijk

Volgens het CBS werkt ongeveer 2/3e van alle fysiotherapeuten in Nederland in loondienst. Het merendeel hiervan in een  fysiotherapie praktijk in de eerste lijn. Wat zijn nu de specifieke zaken die je op je carrièrepad als fysiotherapeut in loondienst in de eerste lijn tegen kan komen? En waar kan het KNGF je bij ondersteunen?

Loondienst eerste lijn

Aanmelden bij KRF NL

Registreer je zo snel mogelijk in het KRF NL register van het Kwaliteitshuis Fysiotherapie. Je werkgever heeft het kwaliteitsregister nodig om zorgkosten bij de zorgverzekeraar te kunnen declareren. En jij zorgt ervoor dat de kwaliteit waar jij voor staat als fysiotherapeut geborgd is.

test

Loondienst eerste lijn

Starterskorting bij KNGF

Fysiotherapeuten die binnen twee jaar na het behalen van hun diploma fysiotherapie kiezen voor een Loondienst Meedoen of Compleet lidmaatschap krijgen gedurende de eerste twee jaar 50% korting op hun contributie.

Dat betekent dat je vanaf €7,50 per maand al lid bent van het KNGF. Wacht dus niet te lang en meld je aan voor een Starters lidmaatschap! 

test

Loondienst eerste lijn

Vakinhoudelijke ontwikkeling

Als fysiotherapeut blijf je je ontwikkelen. Door scholing zorg je er voor dat je kennis en kunde up-to-date blijft en je in het KRF NL-register blijft ingeschreven. Zoek geaccrediteerde vakinhoudelijke scholing in het scholingsoverzicht. 

Of zoek op het KNGF Kennisplatform naar actuele richtlijnen, factsheets en artikelen die je meteen kan toepassen in de praktijk.  

test
Stoppen is (opnieuw) starten

Wil je stoppen als fysiotherapeut in loondienst in de eerste lijn, dan zijn er verschillende mogelijkheden om je carrière voort te zetten. Maar hoe start je aan die volgende stap ?