08 mei 2024

Werken bij het KNGF

Wil je werken bij het KNGF? Dat is een vraag die je natuurlijk alleen zelf kunt beantwoorden, maar wij vinden dat er veel redenen zijn om bij ons team te komen!

In beweging

Bij het KNGF werk je in een organisatie die voortdurend in beweging is en waar zich allerlei spannende ontwikkelingen voordoen. Bijna elke dag word je geconfronteerd met uitdagingen die je met creativiteit, doorzettingsvermogen en (ja, graag) een flinke dosis humor en relativeringsvermogen te lijf moet.

Je werkt in het brandpunt van de fysiotherapie, in een vereniging waar meningen sterk kunnen verschillen en in een werkorganisatie waarin het tempo hoog ligt. Een organisatie van professionals die de lat hoog leggen, met een warm kloppend hart voor de fysiotherapie en de leden die dat vak uitoefenen. Iemand die initiatief durft te nemen, een mening heeft en ook weet vast te houden, samen wil werken en tegen een stootje kan, past daar goed in.

En blijven bewegen

We hanteren het principe van ‘work hard, play hard’ en stimuleren je ook om te blijven bewegen, want daar draait het om in de fysiotherapie.

Dus bij je verstelbare bureau staat een ‘zitfiets’. Je kunt staand werken en vergaderen (zitten is ook toegestaan) of gewoon tussendoor je collega met pingpongballen om de oren slaan. Er zwerft ergens een step voor de lange afstanden en als je hem kunt vinden kun je ook een skateboard gebruiken. Ons kantoor staat bij het centrum van Amersfoort met lekkere broodjes op loopafstand, we hebben een fietsteam en op maandagochtend maken we gezamenlijk de spieren los. Oh ja, de vrijmibo is bij ons een domibo.

Opleidingsmogelijkheden? Check. Goede arbeidsvoorwaarden? Check. Prima salaris? Check.

Zo. Wij zijn dus ‘De fysiotherapeuten van Nederland’. Nu ken je ons een beetje. Als je na dit alles écht bij ons wilt werken of stage wilt lopen dan kun je een (open) sollicitatie sturen naar: [email protected]

Onze vacatures
KNGF werkorganisatie

De werkorganisatie van het KNGF wordt gevormd door de afdelingen Kwaliteitsbeleid, Belangenbehartiging (inclusief regio-advisering), Marketing & Communicatie en Front Office.

Deze laatste afdeling verzorgt het dagelijkse contact met leden en is verantwoordelijk voor de relatie-administratie.  Alle genoemde afdelingen worden ondersteund door de ICT-afdeling, Officemanagement (die tevens verantwoordelijk is voor scholing en evenementen), Financiën en HRM.

In de werkorganisatie van het KNGF staan vier kernbegrippen centraal

  • Leden
  • Transparantie
  • Flexibiliteit
  • Bewegen en gezondheid

Het verenigingskantoor wordt bemensd door ruim 70 professionals voor wie fysiotherapie ‘top of mind’ is. Betrokken op het fanatieke af. Inventief waar nodig, creatief als het er echt op aan komt. Vasthoudend zonder verbetenheid en altijd bereid om de samenwerking aan te gaan. Als het maar resultaat heeft. Voor fysiotherapie en fysiotherapeut.  

Jaarverslag 2022

Download het KNGF Jaarverslag 2022.

Bekijk de video van het KNGF Jaarverslag 2022.