Fysiotherapeuten en hun master opleiding

Wil je jezelf graag verdiepen in een specialisme, dan is een masteropleiding een logische volgende stap.

Het vraagt nogal wat tijd en energie, maar een masteropleiding is echt een waardevolle investering. Het aantal verschillende masteropleidingen en opleidingsinstituten is aanzienlijk. Welke masteropleiding je ook kiest, met het KNGF achter je weet je zeker dat het goed komt. 

Het is mogelijk om direct aansluitend aan je HBO opleiding een masteropleiding te volgen.

Voordat je aan een master opleiding begint

De meeste fysiotherapeuten besluiten eerst een paar jaar werkervaring in de praktijk op te doen. Zo kan je een goede keuze maken voor een master opleiding die je op het lijf is geschreven. Er zijn verschillende manieren om als fysiotherapeut te starten voordat je aan een master opleiding begint.

In opleiding

Doorgroeien als Master

De keuze voor een master opleiding maak je niet zo maar. Zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Check dan welke doorgroeimogelijkheden er zijn na je opleiding tot algemeen fysiotherapeut. Gepresenteerd door Art Forward, de Starterscoach van het KNGF.

test

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

KNGF CarrièreWijzer

Weet jij al precies hoe je loopbaan als fysiotherapeut er uit gaat zien? Of vind je het lastig om te bepalen wat écht bij je past? De KNGF CarrièreWijzer helpt je op weg.

15 tot de verbeelding sprekende vragen over je werk, jezelf en je toekomst. Het resultaat: een persoonlijk profiel met concreet advies over de voor jou te nemen volgende stap. Verder specialiseren aan een master opleiding, een eigen praktijk beginnen of werken in een andere setting?  Ontdek in 15 minuten welke volgende stap bij je past.

 

test

Masteropleiding

Afstuderen

Je hebt jaren hard gestudeerd om je masterdiploma te halen. En nu? Wie zorgt er nu voor dat jij jouw specialisme met verve kan blijven uitvoeren? Daarvoor is er een beroespinhoudelijke verenigingen (BI) die aangesloten is bij het KNGF. Bekijk in het overzicht welke aanvullende BI-vereniging bij jouw masterdiploma hoort en word lid.

test