Ondernemerszaken

Je wilt weten wat je moet regelen als ondernemer en waar je moet zijn.

Contractering 2024

Elk jaar analyseren we het inkoopbeleid en de contracten die je van zorgverzekeraars krijgt en we helpen je zo een keuze te maken. Dit is het dossier 2024.

Personele zaken

Ben je op zoek naar personeel? Of wil je weten welke rechten en plichten je personeel heeft. Zorg dat je de zaken goed geregeld hebt. Lees onze praktische tips, webinars en maak gebruik van onze vacaturebank, model arbeidsovereenkomst en het Ri&E branche instrument.

Je praktijk en gemeente

Deze toolkit is gemaakt voor praktijken die een eerste of volgende stap willen zetten in het gemeentelijk domein. Vanuit de praktijk, naar de wijk, tot in het gemeentehuis.

test
Verzekeren

Bepaalde risico's wil je als praktijkeigenaar afdekken. Of het nu gaat om een eigen arbeidsongeschiktheidsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of een verzuimverzekering voor je praktijk. Je wilt dat het goed geregeld is.

KNGF beroepsgerelateerd

Naast je vakinhoudelijke ontwikkeling wil je ook werken aan andere kennis en competentiegebieden. Wat is de impact van nieuwe wetgeving op mijn praktijk? Hoe manage ik mijn praktijk en hoe start ik een samenwerking op met andere zorgaanbieders of gemeeente? En wat moet ik regelen als ik mijn praktijk wil overdragen? 

test