Ondernemerszaken

Je wilt weten wat je moet regelen als ondernemer en waar je moet zijn.

Contractering 2025

Elk jaar analyseren we het inkoopbeleid en de contracten die je van zorgverzekeraars krijgt en we helpen je zo een keuze te maken. Dit is het dossier 2025.

Personele zaken

Ben je op zoek naar personeel? Of wil je weten welke rechten en plichten je personeel heeft. Zorg dat je de zaken goed geregeld hebt. Lees onze praktische tips, webinars en maak gebruik van onze vacaturebank, model arbeidsovereenkomst en het Ri&E branche instrument.

Je praktijk en gemeente

Deze toolkit is gemaakt voor praktijken die een eerste of volgende stap willen zetten in het gemeentelijk domein. Vanuit de praktijk, naar de wijk, tot in het gemeentehuis.

test
Verzekeren

Bepaalde risico's wil je als praktijkeigenaar afdekken. Of het nu gaat om een eigen arbeidsongeschiktheidsverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een verzuimverzekering voor je praktijk of een WIA-verzekering voor je medewerkers. Je wilt dat het goed geregeld is.

Duurzaamheid in de praktijk

Samen met Ecofysio en stichting Stimular stimuleert het KNGF fysiotherapiepraktijken om te verduurzamen. Iedereen kan een steentje bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Oók fysiotherapeuten. Weet je niet waar je moet beginnen? Ecofysio helpt je op weg! 

test