Personele zaken

Ben je op zoek naar personeel? Of wil je weten welke rechten en plichten je personeel heeft. Zorg dat je de zaken goed geregeld hebt. Lees onze praktische tips, webinars en maak gebruik van onze vacaturebank, model arbeidsovereenkomst en het Ri&E branche instrument.

Meldpunt contractering fysiotherapie

Melden van je ervaringen gaat eenvoudig en snel door het invullen van een vragenlijst. De ingevoerde gegevens geven een goed beeld van het contracteerproces in het algemeen én per zorgverzekeraar. Met deze gegevens kan het KNGF met cijfers en feiten onderbouwd aantonen waar knelpunten zitten. Zo kunnen zorgverzekeraars hun contracten en beleidsorganen hun beleid bijstellen.

test
Verzekeren

Bepaalde risico's wil je als praktijkeigenaar afdekken. Of het nu gaat om een eigen arbeidsongeschiktheidsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of een verzuimverzekering voor je praktijk. Je wilt dat het goed geregeld is.

KNGF beroepsgerelateerd

Naast je vakinhoudelijke ontwikkeling wil je ook werken aan andere kennis en competentiegebieden. Wat is de impact van nieuwe wetgeving op mijn praktijk? Hoe manage ik mijn praktijk en hoe start ik een samenwerking op met andere zorgaanbieders of gemeeente? En wat moet ik regelen als ik mijn praktijk wil overdragen? 

test
Gezondheidsrecht

Welke rechten en plichten zijn binnen het gezondheidsrecht relevant voor de fysiotherapeut? Denk aan de wet BIG, WGBO en Wkkgz. Hoe geef je daar als ondernemer invulling aan? Wij houden je op de hoogte en bieden relevante oplossingen om te zorgen dat je aan je rechten en plichten voldoet.