Wat kan het KNGF voor jou als student betekenen?

Het KNGF is dé beroepsvereniging voor en van de Nederlandse fysiotherapeuten. Het KNGF bevordert de kwaliteit van het vak fysiotherapie en behartigt de sociaaleconomische en maatschappelijke belangen van meer dan 15.000 aangesloten fysiotherapeuten. Daarmee vertegenwoordigt het KNGF de beroepsgroep in het algemeen.

Aangezien iedere fysiotherapeut ook ooit student is geweest, vinden wij het als beroepsvereniging belangrijk dat er ook aandacht wordt besteed aan de student fysiotherapie! Dit doen wij op verschillende manieren. Zo hebben wij niet alleen een studentenlidmaatschap waarbij je 10x per maand de Fysiopraxis ontvangt en gratis lezingen bij mag wonen. Ook begeleiden wij jou in keuzes en vraagstukken die je voorgeschoteld krijgt als student. 

We bespreken het stappenplan voor na je afstuderen bij jou op de hogeschool en geven stagetips. Ook hebben we studiecoach, Tess en starterscoach, Art die je helpen tijdens en na je studie om alle belangrijke informatie te verzamelen. 

Wist je dat je als startende fysiotherapeut met een KNGF lidmaatschap gratis je arbeidsvoorwaarden kunt laten checken door onze starterscoach? [email protected] 

Hbo Fysiotherapie

Studeren

Studeren doe je vooral zelf. Toch kunnen wij je een handje helpen. Jouw lidmaatschap kost maar € 2,- per maand.

Vergroot je kennis met het KNGF Student pakket

  • Ontvang gratis tien keer per jaar het vakblad FysioPraxis

test

HBO Fysiotherapie

Gratis scholingen

Bij veel van onze vakinhoudelijke scholingen mogen een aantal studentleden gratis deelnemen. Ideaal voor als je tijdens je opleiding nog meer kennis wil vergaren en in contact wilt komen met fysiotherapeuten in het werkveld.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken en vol=vol dus wacht niet te lang met aanmelden!

test
Na je HBO

Je kan direct na je bachelor opleiding doorleren aan een master opleiding. Als je precies weet wat je wil. En kan. De meeste fysiotherapeuten besluiten eerst een paar jaar werkervaring in de praktijk op te doen. Zo kan je een goede keuze maken voor een master opleiding die je op het lijf is geschreven.