Iedere fysiotherapeut was ooit ook student

Een fysiotherapeut blijft zijn hele werkzame leven zijn kennis en vaardigheden up to date houden. Life long learning dus.

De basis hiervoor leg je in je studietijd. Ook al tijdens je HBO studie fysiotherapie kan jij terugvallen op de beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten. Iedere fysiotherapeut was immers ooit ook student. Wij zijn er voor je vanaf de introductietijd, tijdens je studie en stages en natuurlijk rond je afstuderen.

Daarnaast zijn we er uiteraard ook voor je als je aan een Master opleiding begint om je verder te verdiepen in een specialisme.

HBO Fysiotherapie

Studeren

Studeren doe je vooral zelf. Toch kunnen wij je een handje helpen. Jouw lidmaatschap kost maar € 2,- per maand

Vergroot je kennis met het KNGF Student pakket

  • Ontvang gratis tien keer per jaar het vakblad FysioPraxis 
  • Je hebt toegang tot het KNGF kennisplatform, met alle richtlijnen, wetenschappelijke artikelen en samenvattingen die je helpen bij je studie
  • Bezoek gratis lezingen  

test

HBO Fysiotherapie

Gratis scholingen

Bij veel van onze vakinhoudelijke scholingen mogen een aantal studentleden gratis deelnemen. Ideaal voor als je tijdens je opleiding nog meer kennis wil vergaren en in contact wilt komen met fysiotherapeuten in het werkveld.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken en vol=vol dus wacht niet te lang met aanmelden!

test

HBO Fysiotherapie

Wetgeving in de zorg

Voor fysiotherapeuten (in spe) is het belangrijk dat ze zicht hebben op het zorgveld waarin ze werken. Dat is niet makkelijk, want de hoeveelheid spelers, wetten en geldstromen maken het complex. Speciaal voor leden maakt het KNGF dit inzichtelijk.

test
Na je HBO

Je kan direct na je bachelor opleiding doorleren aan een master opleiding. Als je precies weet wat je wil. En kan. De meeste fysiotherapeuten besluiten eerst een paar jaar werkervaring in de praktijk op te doen. Zo kan je een goede keuze maken voor een master opleiding die je op het lijf is geschreven.