Fysiotherapeuten opleiden tot zorgprofessionals

Docenten hebben het altijd over hoe mooi het vak kan zijn als je iemand echt iets bij brengt. Dat geldt zeker voor docenten in de fysiotherapie. Als docent draag je een grote steen bij aan de ontwikkeling van studenten toch volwaardige zorgprofessionals. Met vaardigheden, kennis en de juiste ondersteuning. Wil jij weten waarin het KNGF jou kan ondersteunen?

Docent

Digitale presentaties

Een van de taken van een docent Fysiotherapie is om zijn studenten klaar te stomen voor het echte werk. Het KNGF kan hierbij helpen door de praktijkervaring uit het werkveld van haar leden over te brengen op studenten (en docenten). Zoals een handig stappenplan voor als je gaat afstuderen en je wil weten wat je allemaal moet regelen om straks als fysiotherapeut aan de slag te gaan. Of welke doorgroeimogelijkheden er zijn na je opleiding tot algemeen fysiotherapeut. Digitaal beschikbaar, dus voor elke student te raadplegen. Gepresenteerd door Art Forward, de Starterscoach van het KNGF.

test

Docent

E-learning

Door de COVID-maatregelen werd het er niet eenvoudiger op. Van docenten werd verwacht dat zij meer op afstand zouden doceren. Het KNGF ontwikkelde op basis van eigen richtlijnen diverse E-learning modules. 

test

Docent

In opleiding

Het KNGF ondersteunt ook fysiotherapeuten in opleiding. Zowel op bachelor als master niveau. Wil je weten wat we allemaal voor jouw studenten doen? Bekijk dan de studentenpagina's. Suggesties horen we graag, want wie kent de fysiotherapeuten van de toekomst nou beter dan een docent fysiotherapie?

test