adviescommissie-fysiotherapie.jpg
22 juni 2023

Adviescommissie Fysiotherapie

De Adviescommissie vormt samen met de Kwaliteitsraad Fysiotherapie het Ontwikkelplatform van het KNGF. Het Ontwikkelplatform is bedoeld om relevante en betekenisvolle ontwikkelingen samen te laten komen en te gebruiken voor beleidsvoorbereiding en - ontwikkeling. Daarbij heeft de Adviescommissie vooral een signalerende en adviserende rol, terwijl de Kwaliteitsraad besluiten vaststelt.

Vacature lid Adviescommissie

Op dit moment staat een vacature uit voor de werving van tenminste 11 commissieleden voor deze nieuwe commissie. Het KNGF zoekt hiervoor mensen met verschillende achtergronden; fysiotherapeuten die werkzaam zijn in dienstverband, in de eerste en tweede lijn, als praktijkhouders, bij een opleidingsinstituut, maar ook binnen de wetenschap en op voordracht van de Beroepsinhoudelijke verenigingen.

Zet de stap 

Ben je enthousiast en geïnteresseerd in deze belangrijke rol voor het KNGF, stuur dan je cv met motivatie uiterlijk 20 augustus 2023.

Meer informatie over de vacature.

Meer informatie over de inrichting van het Ontwikkelplatform en het reglement Adviescommissie vind je onder ‘Documenten’.