Welkom bij het KNGF

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is de beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland.

Het KNGF bevordert de kwaliteit van het vak fysiotherapie en behartigt de sociaaleconomische en maatschappelijke belangen van meer dan 17.000 aangesloten fysiotherapeuten. Daarmee vertegenwoordigt het KNGF de beroepsgroep in het algemeen. De vereniging bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL) met daarin meer dan 23.000 geregistreerde fysiotherapeuten.

Editie 2022

FysioFacts #3

FysioFacts is het feitenoverzicht over de fysiotherapie. Met feitelijke informatie over de rol van fysiotherapie in het zorglandschap, de rol van de fysiotherapeut als behandelaar, over praktijken en patiĆ«nten. Dit is de derde editie van FysioFacts.

test
Regioadvies

Het KNGF heeft een team van specialisten dat voor je klaarstaat: de regioadviseurs. Dit team bestaat uit specialisten die jouw praktijk bezoeken, de beroepsinhoudelijke verenigingen adviseren in de uitvoering van hun jaarplan en die ondersteuning bieden op een specifiek aandachtsgebied, zoals samenwerkingsverbanden, ontmoetingen met leden, studenten en starters, ondernemerschap enzovoort.

Jouw stem telt

Het KNGF wil jouw stem horen. Je hebt sowieso een stem op alle ledenvergaderingen. One man, one vote noemen we dat. Maar je kunt ook op veel andere manieren invloed uitoefenen.

test