Jouw voordeel

Allen Onderzoeker Fysiotherapeut Student Praktijkhouder
Toolkit samenwerken gemeente

Deze toolkit is gemaakt voor leden met een Compleet lidmaatschap die een eerste of volgende stap willen zetten in het gemeentelijk domein. Vanuit de praktijk, naar de wijk, tot in het gemeentehuis.

Model Arbeidovereenkomst

Het KNGF biedt je de model arbeidsovereenkomst van de werkgeversvereniging (WVF) aan.

Onderzoekersnetwerk

Ben je KNGF lid en onderzoeker sluit je dan kosteloos aan bij het onderzoekersnetwerk! Niet -leden betalen hiervoor € 96,- per jaar.

NPi cursussen

Compleet leden ontvangen 10% korting op cursussen van de NPi. Ga voor een overzicht van het aanbod naar de cursuskalender.

IOF
IOF

In een Intercollegiaal Overleg Fysiotherapeuten (IOF) bespreken fysiotherapeuten een aspect van de beroepsuitoefening. Geaccrediteerd en € 130,- korting voor leden met Compleet lidmaatschap.

Diagnose samenwerking

Ben je samen met een of meer collega’s praktijkeigenaar? En laat de onderlinge samenwerking te wensen over? Vul de samenwerkingsthermometer en ga met elkaar aan de slag.

10% korting bij praktijk advies

Ga je een praktijk starten of overnemen? Dan komt er veel op je af. KNGF-leden met lidmaatschap Compleet krijgen bij de VvAA een gratis telefonische intake en 10% korting op het adviestarief.

Zorgverzekering

Ben je op zoek naar een zorgverzekering? Een aantal verzekeraars biedt KNGF leden en hun gezin een korting op de zorgverzekering. Alle hieronder genoemde verzekeringen zijn restitutiepolissen.

KNGF scholing

KNGF heeft een breed aanbod aan cursussen en lezingen voor je geselecteerd. Compleet leden ontvangen veel aantrekkelijke voordelen op het aanbod.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Met je lidmaatschap Compleet ontvang je op een beroepsarbeidsongeschiktheidsverzekering van Interpolis 10% en Movir 5% korting.

Rechtsbijstandsverzekering

VvAA geeft KNGF-leden met een lidmaatschap Compleet 10% korting op het reguliere tarief. VvAA lidmaatschap is niet vereist.

Juridische ondersteuning

Ben je in loondienst? Met het KNGF-lidmaatschap Compleet pakket ontvang je voor arbeidsrechtelijke zaken juridische ondersteuning.

Veilig Incidenten Melden

Met het modelprotocol en meldformulier voldoe je aan de WKKGZ verplichting veilig incidenten melden.

AVG programma

Ben je KNGF Compleet lid, dan kan je het AVG programma aanschaffen voor € 72,50 per jaar.

Tijdschriftenpakket

Meer dan 500 praktijken maken al gebruik van De Leestafel. Doet u ook mee? Vraag vrijblijvend een proefpakket aan.

Beroepaansprakelijkheidsverzekering

KNGF-leden met een lidmaatschap Compleet ontvangen 33% korting op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van de VvAA.

Verzuimverzekering

Interpolis heeft voor KNGF-leden met een lidmaatschap Compleet de ziekteverzuimverzekering Werkattent.

Branche RI&E

Branche Risico Inventarisatie & Evaluatie invullijst met plan van aanpak voor de praktijk. Praktijken met 25 of minder werknemers zijn vrijgesteld van toetsing van hun RI&E.