Laten we krachten bundelen

Het KNGF is er voor alle fysiotherapeuten. Voor het collectief en het individu. Dat kunnen we alleen succesvol doen dankzij en samen met onze 18.000 leden en de 13 beroepsinhoudelijke verenigingen. Voor alle lidmaatschappen geldt: 1) Je belangen worden behartigd en je positie versterkt richting zorgverzekeraars en de politiek 2) Positionering van jouw vak fysiotherapie bij consumenten en stakeholders zoals verwijzers 3) Gratis toegang tot het KNGF Kennisplatform 4) Tien keer per jaar gratis het vakblad FysioPraxis op de mat.

Alle lidmaatschappen op een rij

Wil je meer details over de verschillende lidmaatschappen, zodat je een goede keuze kan maken? Dan vind je hier alle lidmaatschappen op een rij. Selecteer het lidmaatschap dat het beste bij je past voor meer informatie.

Aanvullende beroepsinhoudelijke verenigingen

Bovenop je KNGF lidmaatschap, kan je ook lid worden van een beroepsinhoudelijke vereniging (BI). Je wordt lid van een BI, als je staat voor je verbijzondering. Een BI-lidmaatschap kan je alleen afsluiten als je KNGF-lid bent. Op de overzichtspagina vind je alle BI's overzichtelijk op een rijtje. 

 

test