studentenraad-2021---aangepast2.jpg
25 maart 2024

Studentenraad

De KNGF Studentenraad bestaat op dit moment uit elf leden.

Vanuit iedere hogeschool in Nederland is er één student lid van de Studentenraad waardoor we een breed vertegenwoordigde groep hebben. Het doel van die groep is om de belangen van alle studenten fysiotherapie te behartigen. De raad komt regelmatig samen om te bespreken hoe het er per hogeschool voor staat en wat de geluiden zijn die onder de studenten leven en spelen.

Een van onze taken is dat we de overgang van startende student, naar stagiaire en daarna als afstudeerde fysiotherapeut zo soepel mogelijk laten verlopen.

Hoe doen wij dat? We verzorgen informatie, brengen mensen met elkaar in contact en functioneren als doorgeefluik aan ervaringen. Hierbij vinden wij het belangrijk om zowel kennis naar buiten te brengen, als kennis vanuit de studenten te vergaren. De KNGF Studentenraad is de stem van de student en kan dit vertalen richting het studentenbeleid van het KNGF, zodat dit beter aansluit bij de behoefte van de student fysiotherapie.

Hoe kom ik in contact?

Ben jij nieuwsgierig naar wie jouw hogeschool vertegenwoordigt en bij wie je dus terecht kunt met je vragen, suggesties en ideeën?  Bekijk dan de instagrampagina.

Ben je al lid?

Studenten betalen slechts € 2,- per maand. Schrijf je hier in.