studentenraad-2021---aangepast2.jpg
08 juli 2020

Studentenraad 2022

Benieuwd naar wat de KNGF Studentenraad voor jou kan betekenen?

Elke Fys.i.o. telt!

Oftewel elke Fysio in opleiding telt!

Dat is de slogan die centraal staat bij de KNGF Studentenraad. De Studentenraad bestaat momenteel uit elf studenten die ieder een afzonderlijke hogeschool vertegenwoordigen. Zij zijn actief op de hogescholen, werken nauw samen met de Starterscoach van het KNGF en komen vijf keer per jaar bij elkaar online en in Amersfoort. 

 

Wat doet de KNGF Studentenraad nu precies?

De Studentenraad zet zich ten eerste in om de belangen van de student fysiotherapie te behartigen en de student dichter bij het KNGF te brengen (en andersom natuurlijk).

Niet alleen brengt de Studentenraad interessante informatie richting studenten, ook proberen zij zo goed mogelijk te inventariseren wat er nu werkelijk onder studenten leeft.

- Waar is er behoefte aan?

- Wat speelt er op jouw hogeschool?

- Via welke kanalen zijn jouw medestudenten het beste bereikbaar?

- Waar wil de student fysiotherapie dat de beroepsvereniging zich op richt en zich voor in zet?

De KNGF Studentenraad is dus tegelijkertijd de stem van de student en kan dit vertalen richting het studentenbeleid van het KNGF, zodat dit beter aansluit bij de behoefte van de student fysiotherapie.

Tot slot brengt de Studentenraad medestudenten op de hoogte van interessante conferenties of gratis lezingen waar KNGF-studentleden aan deel kunnen nemen. Zo word je namelijk nog wijzer.

 

Vacatures 

Er staan op dit moment meerdere vacatures open. Ben jij 1e, 2e of 3e jaar student aan van onderstaande hogescholen? Check dan vooral de vacaturetekst en stuur een mail naar [email protected] 

- Hanze Hogeschool

- Hogeschool Rotterdam

- HvA