kngf---selectie---lr--061--mcklin-fotografie-portret-intramuraal-liggend.png
21 september 2020

Instelling

Binnen jouw intramurale instelling ben jij (mede) verantwoordelijk voor de fysiotherapeuten die er werken. Kijk wat het KNGF hen biedt.

Fysiotherapeuten werkend in een ziekenhuis zijn aangesloten bij een Beroepsinhoudelijke vereniging. In totaal zijn er dertien BI's gelieerd aan het KNGF, waarbij de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuis Fysiotherapie (NVZF) er speciaal is voor ziekenhuis fysiotherapeuten.

De NVZF is dé specialistenvereniging dat de belangen behartigt van de bij hen aangesloten leden. Meer informatie vindt u op de website van de NVZF.

Fysiotherapeuten werkend in een instelling voor verstandelijk gehandicapten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapeuten voor Verstandelijk Gehandicapten (NVFVG)

Het doel van de vereniging is het verbeteren van de kwaliteit van de fysiotherapeutische ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast wil de vereniging de belangen van haar leden behartigen. Meer informatie vindt u op de website van de NVFVG.