kngf---selectie---lr--007--mcklin-fotografie.jpg
21 augustus 2020

Ontdek het dashboard

Wil jij meer inzicht in jouw praktijk en nog betere beslissingen nemen? Bekijk dan je eigen LDF-dashboard.

Het LDF-dashboard

De LDF bevat ruim 4,8 miljoen unieke behandelepisodes. Verzamel je eigen data door elke maand data te leveren aan de LDF en bekijk de informatie in je LDF-dashboard. Ken je het nog niet? Ontdek jouw dashboard!

 

De waarde van het dashboard
Eind 2019 onderzochten we bij leden wat zij belangrijk vinden als het gaat om onderzoek naar de kwaliteit en het verbeteren van de positie van fysiotherapie. Uit het onderzoek blijkt dat we de waarde van data inzien, data helpt om inzicht te krijgen. Tegelijkertijd vonden de deelnemers aan het onderzoek dat de regie voor onderzoek en het aantonen van onze waarde ligt bij de fysiotherapie en fysiotherapeuten zelf.

De data in de LDF helpt ons bij dat onderzoek. Het zijn gegevens die we zelf beheren en aanleveren, de data zegt iets over ons vak en onze manier van behandelen. Maar: gebruikers van het dashboard geven ook aan dat zij het dashboard vooral gebruiken om de eigen resultaten te bekijken, op praktijkniveau. De data verzamelen we gezamenlijk in de LDF. Voor inzichten en analyses, op landelijk niveau, praktijk- en therapeutniveau, is er het LDF-dashboard.

Een makkelijk stappenplan

Doe mee met de LDF. Via ons makkelijke en korte stappenplan en het demodashboard kun je alvast rondkijken.

Gebruik het starterspakket
Heb je hulp nodig bij het inloggen of aanleveren? Lees of print dan de stappenplannen uit het starterspakket! 

Log in op het LDF dashboard
Elke nacht wordt het dashboard bijgewerkt. Zo heb je altijd een actueel overzicht van je aangeleverde data. Bekijk je patiĆ«ntenpopulatie, analyseer je behandelresultaten en vergelijk jouw gegevens met de landelijkde cijfers. Wat valt jou op? Praat er eens over met je collega's. Inloggen is makkelijk: dit is de link naar het LDF-dashboard. 

Of bekijk eerst het demodashboard
Voor praktijken en fysiotherapeuten die het dashboard nog niet zo goed kennen is er de demoversie, waarmee je een goede eerste indruk krijgt. Ga naar de demoversie van het LDF-dashboard en log in met onderstaande gegevens:  

Demo praktijkhouder gebruikersnaam: Demopraktijkhouder, wachtwoord: KNGFfysio

Demo therapeut: gebruikersnaam: Demotherapeut, wachtwoord: KNGFfysio

Ken je de LDF nog niet? Bekijk dan ook onze film.