kngf---selectie---lr--045--mcklin-fotografie.jpg
11 september 2020

Regio Noordoost Nederland

Martin en Hugo delen veel ervaring en zijn adviseur in de regio Noordoost-Nederland.

Hugo Ouwendijk

Ik ben alweer 20 jaar fysiotherapeut en praktijkhouder. Ook deed ik ervaring op als bestuurder binnen het KNGF. Mijn sterke punten zijn: het leggen van verbindingen, het zien en benutten van  kansen, ondernemerschap en  mensen in beweging brengen. Verder zie ik veranderingen als iets positiefs en ben ik van mening  dat je daarmee kansen kunt benutten.

Contactgegevens:
E             [email protected]
T             06 82 51 21 41

Martin Vloedgraven

Veel ervaring in werkveld
Ik breng een brede ervaring vanuit het werkveld mee. Dat helpt me om te begrijpen wat collega`s fysiotherapeuten bezig houdt.

Ik word gedreven door enthousiaste, hardwerkende collega`s en anderen individuen die beter willen worden. Vooral als ze willen samenwerken, kansen benutten en daar tijd en energie in willen investeren.
Met name dus samenwerken en dat vorm geven is wat mij drijft. Dat past bij deze tijd waarin zorg dichterbij (in wijk en regio) komt en meer en meer multidisciplinair vorm krijgt.
Het is voor gezondheid en welzijn van de Nederlandse burgers belangrijk dat fysiotherapeuten daarin met hun unieke deskundigheid optimaal dat aandeel leveren.

Luisteren, coachen, faciliteren, ondersteunen en verbinden en dan bemerken dat ik toegevoegde waarde heb voor deze collega`s, dat geeft me energie!

Contactgegevens:
E             [email protected]
T             06 22 40 83 02