wetenschapsdag-2021-web.jpeg
15 februari 2024

Wetenschapsdag WCF KNGF

Jaarlijks organiseren we de Wetenschapsdag met als doel het bijeen brengen van wetenschappers op het terrein van fysiotherapie.

De Wetenschapsdag is voor iedereen die betrokken is bij onderzoek in het vakgebied van de fysiotherapie. Onderzoekers krijgen op de Wetenschapsdag de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over relevante ontwikkelingen.   

Elk jaar heeft deze dag een eigen thema. Daarnaast zijn er diverse interessante parallelsessies over (verbinding tussen) onderzoek, onderwijs en praktijk. Naast het inhoudelijke programma is er vanzelfsprekend voldoende ruimte om te netwerken en met elkaar bij te praten.  

WCF Proefschriftprijs 

Bovendien wordt er jaarlijks door pas (of bijna) gepromoveerde onderzoekers gestreden om de WCF Proefschriftprijs. De genomineerden geven een pitch over hun proefschrift op de wetenschapsdag. De combinatie van relevantie, originaliteit, methodologie en impact van het proefschrift bepalen samen met de kwaliteit van de pitch wie de winnaar wordt van de prijs.   

Wetenschapsdag 12 juni 2024: registratie is geopend

Op woensdag 12 juni wordt de Wetenschapsdag georganiseerd bij Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Het thema is ‘Onderzoek naar de eerste lijn’.

Entree: 35 euro / 0 euro* 

*Entree is kosteloos voor deelnemers van het Onderzoekersnetwerk  
Ben je niet aangesloten en wil je dat wel? Bekijk de voordelen en voorwaarden van het Onderzoekersnetwerk.   

Zien we je dan?

Bekijk het programma van de Wetenschapsdag

Aanmelden