104-tees-hans-overleg-praktijk.jpg
06 april 2022

Contractering 2023: inkoopbeleid

De contracteercyclus met de zorgverzekeraars loopt het hele jaar door. Wij zetten daarbij in op het meest optimale resultaat voor de hele beroepsgroep.

Hiervoor spreken we met zorgverzekeraars, koepelorganisaties en bijvoorbeeld de Nederlandse Zorgautoriteit. We analyseren het inkoopbeleid en de contracten die je van zorgverzekeraars krijgt en organiseren webinars om deze met jou te bespreken. Zo helpen we je de beste keuze voor je eigen situatie te maken.  

Hieronder vind je per zorgverzekeraar alle informatie omtrent het inkoopbeleid en de overeenkomsten voor 2023. Op de betreffende pagina kun je ook onze analyses en de opnames van de webinars terugvinden.

a.s.r.

Caresq

CZ

DSW

Salland

Menzis

ONVZ

VGZ

Zilveren Kruis

Z&Z

Een deel van deze informatie is exclusief voor Vrijgevestigd Compleet leden. Wil je toegang tot alle informatie? Meld je hier dan aan het voor het Vrijgevestigd Compleet lidmaatschapspakket.

Overzicht belangrijke data en deadlines contractering 2023

Elk jaar krijgen we veel vragen van leden die de deadlines onvoldoende in de gaten houden en daardoor bijvoorbeeld te laat zijn met het indienen van hun bezwaar. Daarom hebben we alle data voor je in een kalender (bij documenten) gezet.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met het team zorgverzekeraars: [email protected]