Je positie en functioneren

Jij weet als geen ander wat het is om fysiotherapeut te zijn. Maar je hebt waarschijnlijk ook vragen over je loopbaan, arbeidsvoorwaarden, welke verzekeringen belangrijk zijn of over bijvoorbeeld je pensioen. Voor dat soort lastige onderwerpen hebben we op deze pagina zoveel mogelijk informatie verzameld.

 

Subthema's

Duurzaamheid
Duurzaamheid

Lees verder
Wet en regelgeving
Wet en regelgeving

Hoewel de meeste fysiotherapeuten ernaar streven goede zorg te leveren en de kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg goed is, kan er altijd toch altijd iets mis gaan. Informatie over privacy, de AVG en wetgeving is voor iedere fysiotherapeut belangrijk.

Lees verder
Contractering en zorgverzekeraars
Contractering en zorgverzekeraars

Het KNGF heeft steeds contact met zorgverzekeraars en koepelorganisaties. Je vindt hier informatie over contracteren, audits, het meldpunt contractering en de geschilleninstantie. 

Lees verder
Tarief
Tarief

Informatie over de uniforme diagnosecodelijst DCSPH van kracht, de bekostiging van COPD en tarieven bij de eerste zitting.

Lees verder
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden

De FDV, WVF en FBZ behartigen de belangen van werknemers of werkgevers. Het KNGF ondersteunt deze verenigingen. Daarnaast vind je hier informatie over pensioenen, werken in het buitenland en als als zzp'er.

Lees verder