ondertekening-npi-contract-2024-bijgesneden.jpg
25 oktober 2023

KNGF en NPi tekenen nieuwe overeenkomst voor 2024

Het KNGF en het NPi sluiten een nieuwe overeenkomst tot eind 2024. KNGF-leden met een Compleet lidmaatschap ontvangen een NPi-kortingskaart waarmee zij 10 procent korting krijgen op het volledige cursusaanbod van het NPi. Ook krijgen zij toegang tot alle negen thema’s van de NPi-service. Bovendien kunnen zij zonder kosten jaarlijks een E-learning maken en 9 podcasts beluisteren.

Korting op cursussen
KNGF Compleet leden krijgen tevens een staffelkorting op de cursussen die het NPi aanbiedt die oploopt tot 10% op basis van hun cursushistorie: hoe meer cursusdagen ze volgden, hoe hoger de korting bij een volgende cursusinschrijving. Deze staffelkorting komt bovenop de 10% korting via de kortingskaart.

Tevreden over de NPi-service
Met deze ondertekening zijn de wetenschappelijke samenvattingen van de NPi-service ook het komende jaar weer vrij toegankelijk voor fysiotherapeuten met een KNGF-Compleet lidmaatschap. Uit de tevredenheidsenquête (oktober 2023) blijkt dat negen van de tien geabonneerde KNGF-leden de NPi-service aanbeveelt aan collega’s. Met een gemiddeld rapportcijfer 8,1 zijn de lezers erg tevreden over de NPi-service in het algemeen en de wetenschappelijke samenvattingen in het bijzonder: de referaten scoorden gemiddeld een 8.

foto: Heleen Post (KNGF) en Tinus Jongert (NPi) ondertekenen de nieuwe overeenkomst