kngf---selectie---lr--008--mcklin-fotografie.jpg
23 juli 2020

NPi-service

De fysiotherapie blijft in beweging. Nieuwe inzichten, methodieken en evidence volgen elkaar op. Niet altijd eenvoudig om alle belangrijke ontwikkelingen bij te houden. Er komt al zoveel op ons af! Om toch bij te kunnen blijven van de meest relevante artikelen en inzichten uit het vakgebied, biedt KNGF zijn leden toegang tot de NPi-service.

Ontwikkelingen in het vakgebied

Hoe blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen? En hoe vertaal je deze informatie allemaal naar de praktijk? Om de meest relevante artikelen en inzichten uit het vakgebied bij te kunnen houden, biedt KNGF leden met een Compleet pakket vrij toegang tot de NPi-service. Het KNGF wil je niet alleen ontzorgen maar je ook ondersteunen met je beroepsinhoudelijke ontwikkeling. Je ontvangt elk jaar

  • 240 handzame Nederlandstalige samenvattingen van recente artikelen uit relevante vakliteratuur (referaten)
  • per referaat een vertaalslag naar de praktijk door thema-experts
  • 10 webcasts (1 per thema) door een thema-expert
  • 10% korting op cursusprijzen bij NPi

Toegang, vragen en antwoorden
Als KNGF-lid maak je geheel kosteloos gebruik van de NPi-service. Dat betekent een voordeel van maar liefst € 360,- per jaar. Maak je een account aan bij NPi, dan vindt er een automatische controle van uw KNGF-Compleet lidmaatschap plaats. Met je account krijg je vervolgens volledige toegang tot alle beschikbare referaten, webcasts en literatuurlijsten. De referaten en webcasts vindt je ook terug op het KNGF kennisplatform.

NPi-service top 10 2019

Ben je geen Compleet lid? Maak dan kennis met met de NPi-service. Speciaal voor KNGF-leden heeft het Nederlands Paramedisch Instituut (NPi) de best gelezen referaten van 2019 gebundeld in een handig boekje.