kngf---selectie---lr--009--mcklin-fotografie.jpg
12 maart 2024

WIA-verzekering

Ben je op zoek naar een WIA-verzekering? KNGF heeft een mantelovereenkomst gesloten waarvoor een heel gunstig tarief geldt.

Een (aanvullende) WIA-verzekering voor werknemers is steeds meer gangbaar in de zorg. In de volgende cao's is het ondertussen verplicht gesteld: huisartsen, VVT-sector en recent cao-ziekenhuizen. Hoewel er in de fysiotherapie nog geen sprake is van een cao, stond er in de concepttekst van de cao een paragraaf over een WIA aanvullingsverzekering/dekking voor werknemers. 

Aangezien veel fysiotherapeuten zich als goed werkgever willen opstellen en dit willen regelen, heeft het KNGF voor haar leden een mantelovereenkomst gesloten met Avéro Achmea waardoor er een heel gunstig tarief geldt:

We ontvangen het scherpste sectortarief en krijgen daar bovenop 5% branchekorting. De premie voor 2024 wordt daarmee slechts 0,266%. De premiegrondslag is de loonsom tot en met de WIA-loongrens (in 2024 ligt de WIA-loongrens op €71.628,84).

Daarnaast biedt Avéro Achmea allerlei aanvullende services zoals op hun website is te lezen. 

Interesse in deze voordelige WIA-verzekering of wil je meteen een offerte aanvragen? Mail dan [email protected] of bel 030- 247 49 10.