kngf---selectie---lr--042--mcklin-fotografie.jpg
23 juli 2020

AVG-Programma

AVG: je wil het goed regelen, maar hoe? Waar moet je allemaal aan denken? Met het online stappenplan van AVG-Programma heb jij je AVG snel en goed op orde.

AVG-Programma is een praktische online tool met daarin alle benodigde templates, contracten, verklaringen en verwerkersovereenkomsten. Met het AVG OK vignet laat je jouw cliënten zien dat je hun privacy goed hebt geregeld.  

De AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht in Nederland en alle overige Europese lidstaten. Iedere organisatie is zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de AVG.

Stappenplan 

Onze leden kunnen gebruikmaken van het handige 15-stappenplan en het online programma van de Stichting AVG. Na het doorlopen van het programma krijg je een eigen verklaring en een vignet waarmee je kunt laten zien dat je de belangrijkste noodzakelijke maatregelen hebt genomen. 

Na implementatie van de AVG komt het (doorlopende) beheer binnen je organisatie aan bod. Ook hier helpt AVG-Programma je bij.

AVG-Programma voor KNGF Compleet leden

Ben je KNGF Compleet lid, dan schaf je AVG-Programma aan voor € 72,60 per jaar (incl. btw). Het betreft een licentie-overeenkomst met een looptijd van telkens 1 jaar. 

Aanmelden voor AVG-Programma

Zo werkt het stappenplan

 

Heb je vragen over de AVG?

De AVG Helpdesk voor Zorg & Welzijn biedt praktische, inhoudelijke informatie over de AVG en aanverwante wet- en regelgeving zoals de WGBO en de NEN 7510. De AVG Helpdesk voor Zorg & Welzijn is een initiatief van het ministerie van VWS en diverse branche - en beroepsorganisatie binen de zorg- en  welzijnsector.

Voor vragen over het AVG stappenplan kan je terecht bij stichting AVG.

Voor algemene vragen over de AVG kan je contact opnemen met onze ledenvoorlichting.

Wil je meer weten over het KNGF-lidmaatschap?

Bekijk de voordelen van het KNGF-lidmaatschap.