kngf---selectie---lr--077--mcklin-fotografie.jpg
16 februari 2021

Lidmaatschappen voor intramurale fysiotherapeuten

In welke intramurale setting je ook werkt, er is altijd een lidmaatschap dat bij je past.

Je wilt het allerbeste voor ons mooie vak. Dan kies je er voor om lid te worden van het KNGF en van een beroepsinhoudelijke vereniging die past bij de intramurale setting waar jij werkt.

Je werkt als fysiotherapeut in het ziekenhuis. Dan kies je ervoor om lid te worden van het KNGF én het NVZF (Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuis Fysiotherapie). Dat kan - als je gebruik maakt van de KNGF Starterskorting - al vanaf €18,42 per maand. Met een korting het jaarcongres van de NVZF (€100,-) heb je dat natuurlijk zo terugverdiend. 

Je werkt als fysiotherapeut in een revalidatie-instelling.. Dan kies je ervoor om lid te worden van het KNGF én het NVRF (Nederlandse Vereniging van Revalidatie Fysiotherapeuten). Dat kan - als je gebruik maakt van de KNGF Starterskorting - al vanaf €15,92 per maand. Met een korting op het jaarcongres van de NVRF (€45,-) heb je dat natuurlijk zo terugverdiend. 

Je werkt als fysiotherapeut in een instelling voor verstandelijk gehandicapten. Dan kies je ervoor om lid te worden van het KNGF én het NVFVG (Nederlandse Vereniging van Fysiotherapeuten voor Verstandelijk Gehandicapeten). Dat kan - als je gebruik maakt van de KNGF Starterskorting - al vanaf €15,08 per maand. Met een korting op de jaarlijkse studiedag van de NVFVG heb je dat natuurlijk zo terugverdiend.

 

Wist je trouwens dat er voor veel cao's geldt dat de contributie verrekend mag worden met de werkgever, bijvoorbeeld via het brutoloon? Dat kan je een aanzienlijk voordeel opleveren! Lees hier wat er in jouw cao is afgesproken.