08 januari 2024

Activeer je nieuwe Mijn KNGF account

Vanaf 14 juni is het Mijn KNGF ledenportaal (mijn.kngf.nl) vernieuwd. Bij het nieuwe ledenportaal log je voortaan in met je eigen mailadres en wachtwoord. Dit is tevens het mailadres en wachtwoord waarmee je vanaf dat moment inlogt op KNGF.nl.

Om het inloggen zo veilig mogelijk te maken vragen we je eenmalig om je account te activeren en je e-mailadres te verifiëren.

Hoe activeer ik mijn account?
Op 13 en 14 juni 2023 hebben alle relaties van het KNGF een activatiemail ontvangen op het bij ons bekende e-mailadres. In deze mail staan de zeven stappen die je volgt om dat e-mailadres te koppelen aan je persoonlijke MijnKNGF account. 

Kan je deze mail niet meer terugvinden?
Kijk voor de zekerheid eerst in je spam of ongewenste mail. Niet ontvangen, stuur dan een mail naar [email protected] onder vermelding van je huidige KNGF relatie nummer. Gebruik in de onderwerp regel: nasturen activatiemail Mijn KNGF. Onze medewerkers sturen de activatiemail dan nogmaals naar je op.

Let op: de activatiemail wordt wederom verstuurd naar het mailadres waarmee je in ons systeem staat. Dit kan een ander mailadres zijn dan het mailadres dat je hebt gebruikt voor het opsturen van de mail naar Ledenvoorlichting. 

Wil je inloggen met een ander e-mailadres dan waar je de activatiemail op hebt ontvangen?
Rond eerst het activatie- en verificatieproces af met je oude mailadres. Dan weet je zeker dat je persoonlijke gegevens gekoppeld zijn aan jouw account. Daarna kan je inloggen in de portal en bij je persoonsgegevens je e-mailadres wijzigen. Als je je mailadres hebt gewijzigd, dan verzoeken we om je gebruikersaccount opnieuw te activeren. Log hiervoor eerst uit en ga via Inloggen naar 'Nu registreren' voor een verificatiecode.

 

 

Welke gegevens worden verwerkt in MijnKNGF
Iedereen die een account heeft aangemaakt in MijnKNGF worden de basis gegevens voornaam, achternaam en mailadres verwerkt. 
Leden van het KNGF vullen in Mijn Profiel ook de gegevens aan met telefoonnummer, geboortedatum, privé adres, werkadres, BIG nummer,  persoonlijke AGB code en opleiding.
Ben je geen lid van het KNGF maar neem je wel diensten af van het KNGF, denk aan LDF, Intervisie, ook dan dien je je persoonlijke gegevens en je werkadres(en) aan te vullen. Het KNGF heeft op dit moment voor de werkadressen geen koppeling met Vektis.
Lees voor meer informatie over gegevensverwerking onze privacystatement