beweeg mee!

sluit je aan, doe mee, word lid

Samen sterk

Als fysiotherapeut ben je constant in ontwikkeling, net als de fysiotherapie zelf. Je beweegt mee met je vak. En het KNGF beweegt met jou mee. Als lid help je de fysiotherapie verder en daarmee natuurlijk jezelf. Samen staan we sterker. 

Jouw Meedoen lidmaatschap

Voor €24,- per maand ben je lid van het KNGF. Samen met 18.000 andere fysiotherapeuten. Samen werken we aan de kwaliteit van de fysiotherapie en versterken we de positie van fysiotherapie. Je hebt toegang tot opleidingen, informatie, kennis en advies. Zo ontvang je bijvoorbeeld tien keer per jaar het vakblad FysioPraxis.

Leden hebben voordeel

  • Maar liefst €142,- per jaar voordeel op je KRF NL-registratie en nog eens €71,- voor elke extra registratie in het KRF-deelregister
  • Maak gratis gebruik van ons kennisplatform met richtlijnen
  • Ontvang het vakblad FysioPraxis

Starters doen mee

Ben je net afgestudeerd? Gefeliciteerd, jij zet de eerste stap naar een nieuwe carrière als fysiotherapeut. Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig? Als je je gaat registreren, een eigen praktijk wilt beginnen of op zoek bent naar de beste baan in de best passende praktijk. Het KNGF werkt samen met jou aan jouw toekomst. We komen op voor jouw belangen, maken het je makkelijk om je kennis up-to-date te houden en geven korting op diensten. Zodat jij kunt bewegen.

  • Hulp. Een starterscoach staat klaar om je te helpen en op onze vacaturebank staat misschien wel jouw nieuwe baan
  • Kennis. Vergroot je kennis met de FysioPraxis of op ons kennisplatform
  • Korting. De eerste twee jaar betaal je maar de helft van het lidmaatschap

De eerste twee jaar kost het lidmaatschap je maar één kopje koffie. Doe je mee?

Ja, ik doe mee!

Ik heb een KNGF-account 

Ik heb nog geen KNGF-account