Lidmaatschap

KNGF is er voor u!

Wij zijn er voor u als fysiotherapeut. Altijd aan de slag om uw werk makkelijker te maken

We volgen de ontwikkelingen en behartigen uw belangen, landelijk en lokaal. We verzorgen praktische producten en diensten. En als dé vereniging van Nederland realiseren we veel korting en voordeel.

Word ook lid van het KNGF

Uw belangen en die van 19.000 collega-fysiotherapeuten behartigen. Dat is waar het KNGF zich hard voor maakt. Word nu lid en profiteer bovendien van kortingen, advies, kennisoverdracht en ontwikkeling van het vak van de fysiotherapeut.

Uw voordelen op een rij:

  • Voordeelpas met honderden euro’s aan kortingen
  • Advies via ledenvoorlichting
  • Toegang tot handige digitale tools
  • Volgen van KNGF scholingsactiviteiten
  • Tien keer per jaar vakblad FysioPraxis

Bekijk alle voordelen van het KNGF-lidmaatschap.

Word nu lid in 3 eenvoudige stappen

  1. Log in op MijnKNGF
  2. Bent u nog niet bekend bij ons, registreer u dan eerst op MijnKNGF
  3. Ga naar Lidmaatschap en IOF en meld u aan

Aantrekkelijk student lidmaatschap

Studeer je fysiotherapie en wil je nu al een sterke organisatie achter je hebben staan? Meld je dan aan voor het éénmalig kennismakingslidmaatschap à €12,-. Dan profiteer je van zinvolle en praktische ondersteuning bij je studie en beroepsvorming. De reguliere contributie voor studenten is na het eerste jaar slechts € 23,- per jaar.

Aanbod voor afgestudeerden

Het KNGF heeft een speciaal aanbod voor studenten die de (initiële) opleiding Fysiotherapie hebben afgerond. Ben je studentlid geweest, heb je werk gevonden als fysiotherapeut en meld je je binnen een jaar weer aan bij het KNGF? Dan kom je in aanmerking voor het Starterslidmaatschap en betaal je het eerste jaar €16,25 per maand en krijg je ook het tweede jaar nog korting op je contributie. Het je nog geen werk gevonden? Dan kan je al voor € 91 per jaar lid worden van het KNGF.

Lidmaatschap beroepsinhoudelijke vereniging

U kunt ook lid worden van een beroepsinhoudelijke vereniging. Aanmelden kan via MijnKNGF.

Over onze gegevensuitwisseling met FBZ; voor zowel bestaande leden als nieuwe leden

KNGF stelt gegevens uit de ledenadministratie ter verwerking ter beschikking aan werknemersorganisatie FBZ, voor activiteiten die voor het realiseren van de doelstelling van onze vereniging noodzakelijk zijn. In het bijzonder verstrekken het KNGF uw naam, adres, woonplaats en e-mailadres alsmede de naam, adres en woonplaats van uw werkgever aan FBZ (Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg) zodat FBZ u namens onze vereniging kan raadplegen over bepaalde arbeidsvoorwaardelijke onderwerpen.
Indien u niet instemt met het ter verwerking ter beschikking stellen van uw gegevens aan derden, verzoeken wij u dat aan te geven bij onze ledenadministratie. In dat geval kunt u niet persoonlijk op de hoogte worden gebracht van bijvoorbeeld het afsluiten van een sociaal plan bij een eventuele reorganisatie bij uw werkgever.

 

Trefwoorden:

Kennishouder bij het KNGF

Medewerker ledenadministratie
Hebt u een vraag over uw lidmaatschap? We helpen u graag.
Medewerker ledenadministratie, Ledenadministratie, (033) 467 29 29 (kies 1), ledenadministratie@kngf.nl