E-learning Zelfmanagement

Zelfmanagement krijgt een steeds prominentere rol in het handelen van de fysiotherapeut. Er wordt veel aandacht besteed aan zelfmanagement in het beroepsprofiel, maar ook in de KNGF-richtlijn Zelfmanagement. Deze e-learning is gebaseerd op de KNGF-richtlijn Zelfmanagement uit 2022 en geeft de fysiotherapeut handvatten om het zelfmanagement van patiënten optimaal te ondersteunen.

In deze e-learning leer je meer over de achtergrond van zelfmanagement en zelfmanagementondersteuning, hoe je (dominant) belemmerende factoren in kaart kunt brengen met meetinstrumenten of ‘rake’ vragen tijdens gespreksvoering. Ook leer je hoe je het therapeutisch proces indeelt aan de hand van (dominant) belemmerende factoren. Deze e-learning is geschikt voor fysio- en oefentherapeuten met en zonder specialisatie die werken met patiënten (met chronische en niet-chronische aandoeningen) die problemen ervaren met het bewegend functioneren.

De e-learning kost voor KNGF Compleet-leden €15,00 (standaard €30,00) en is geaccrediteerd voor 2 punten voor het beroepsgerelateerde deel van KRF NL.

Ga naar de e-learning Zelfmanagement