Plusprogramma

Op deze pagina vind je informatie over het Plusprogramma. Het Plusprogramma faciliteert praktijken om in aanmerking te komen voor een Plusovereenkomst met Zilveren Kruis.

Inkoopvoorwaarden 2020

Onlangs zijn de inkoopvoorwaarden fysiotherapie 2020 van Zilveren Kruis gepubliceerd. Hierin staan ook de voorwaarden voor de Plusovereenkomst fysiotherapie 2020. Om voor een Plusovereenkomst 2020 in aanmerking te komen wordt, net als in 2018, een aanmeldronde georganiseerd. Deze aanmeldronde vindt plaats vóór juli 2019. Momenteel zijn we bij het KNGF bezig met afstemming over de inhoudelijke invulling van deze aanmeldronde en het Plusprogramma 2020. Zodra hier meer bekend over is, informeren we je via onze digitale nieuwsbrief en op deze website. 

Plusprogramma 2019
Sinds 1 januari 2019 zijn de Plusvoorwaarden Fysiotherapie 2019 van toepassing voor het Plusprogramma 2019. In de Handleiding Kwaliteitseisen 2019 zijn deze voorwaarden vertaald naar kwaliteitseisen waar je praktijk aan moet voldoen. 

Nieuwsbrieven
Als deelnemer aan het Plusprogramma 2019 ontvang je maandelijks een nieuwsbrief. In deze nieuwbrieven vind je informatie over actuele thema’s. Op deze pagina vind je het archief van de nieuwsbrieven. Zo kun je de informatie altijd (na)lezen. 

Online ZKA-rapportage
Met behulp van de online ZKA-rapportage kun je maandelijks monitoren hoe je deelname aan het Plusprogramma ervoor staat. Elementen die je in deze rapportage terugvindt, zijn onder andere: 

•    Cijfers over de klantervaring (PREM);
•    De maandelijkse data aanlevering aan de LDF;
•    De visitatie;
•    Deelname aan intervisiebijeenkomsten.

Als praktijk ben je zelf verantwoordelijk om (in de rapportage) de voortgang van je deelname aan het Plusprogramma goed te monitoren en tijdig bij te sturen.
Let op: de rapportage wordt maandelijks rond de 15e van de maand automatisch bijgewerkt. 
Ook wij als programmabureau Plusprogramma monitoren maandelijks wat de voortgang is van alle deelnemers aan het Plusprogramma. Heb je hierover vragen? Mail dan gerust naar: plusprogramma@kngf.nl.

Heb je een vraag over je contract met Zilveren Kruis?
Voor informatie over het contracteringsproces van Zilveren Kruis verwijzen wij je naar de website van Zilveren Kruis. Heb je de Plusovereenkomst van Zilveren Kruis nog niet ontvangen of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de helpdesk van Zilveren Kruis via zorginkoop.paramedisch@zilverenkruis.nl.
 

Trefwoorden: