KNGF Plusprogramma

Aanmelding voor instroomronde KNGF Plusprogramma gestart

Nieuwe ronde Plusovereenkomst 2019 Zilveren Kruis

Meld u nu aan voor instroomronde KNGF Plusprogramma
Fysiotherapiepraktijken kunnen zich vanaf nu tot en met 13 juni 23.59 uur inschrijven voor de instroomronde van het KNGF Plusprogramma. Het Plusprogramma is de eerste noodzakelijke stap om in 2019 een Plusovereenkomst met Zilveren Kruis (ZK) te kunnen afsluiten. 

In 2019 biedt Zilveren Kruis (ZK) fysiotherapiepraktijken opnieuw de mogelijkheid een Plusovereenkomst af te sluiten. ZK doet dit met praktijken die aantoonbaar goede kwaliteit zorg bieden. Zij verwacht dat pluspraktijken continue klantervaringen monitoren en de kwaliteit van zorg en het professioneel handelen verbeteren. 

Het KNGF Plusprogramma ondersteunt praktijken bij de aanmeldprocedure voor een Plusovereenkomst en start medio mei 2018. Het doorlopen van het KNGF Plusprogramma of deelname aan een ander, door Zilveren Kruis erkend, praktijkkwaliteitsregister is een belangrijke voorwaarde voor een Plusovereenkomst bij ZK. 

Zowel huidige Pluspraktijken als praktijken die een Basisovereenkomst hebben met ZK kunnen zich aanmelden voor het KNGF Plusprogramma van 2019. In de downloads vindt u een toelichting op de voorwaarden voor deelname aan het KNGF Plusprogramma en de benodigde inschrijfformulieren.

Klik hier voor de portal waar u zich direct kunt inschrijven. 

Randvoorwaarden 2019 (PDF - 157kB)
Instapvoorwaarden 2019 (PDF - 123kB)
FAQ Plusprogramma 2019 (PDF - 151kB)

Leden kunnen reageren

Word lid om hierop te kunnen reageren of log hier eerst in als u al lid bent.