“Mijn ambitie: binnen 5 jaar masteropleiding sportfysiotherapie afgerond”

In december 2014 sprak FysioPraxis vijf pas afgestudeerde fysiotherapeuten van de Saxion Hogeschool in Enschede over hun toekomst in het vak. Wat waren destijds hun plannen en hoe is het nu met hen, anno 2017? Een van hen: Ingo Nijhuis

Specialiseren

Ingo wist in 2014 wel dat hij zich wilde specialiseren, maar niet niet waarin. Hij gaf toen aan: “Mijn voorkeur gaat uit naar een combinatie van manuele therapie en haptonomie, zodat je met lichaam én geest werkt. Daarnaast wil ik in de verdere toekomst onderzoek opzetten en uitvoeren om bij te dragen aan kennisvernieuwing.”

In december 2017 gaf hij aan dat zich aan het specialiseren is in het behandelen van schouder-, hoofdpijn- en duizeligheidsklachten.  Daarnaast is hij de muscoloskeletale echografist in zijn praktijk.

Ingo: “ Daarnaast is mijn ambitie om binnen vijf jaar een masteropleiding in de sportfysiotherapie te hebben afgerond. Na enkele jaren ervaring heb ik ontdekt dat sportgerelateerde klachten echt mijn passie zijn. 

Ik ben zelf ook fanatiek sporter en heb zelf meerdere blessures doorgemaakt. Ik weet dus hoe het is om hiermee te kampen te hebben en ook hoe goed het voelt hier bovenop te komen. Mensen hiermee helpen geeft me de meeste voldoening binnen het vak.”

Meer lezen over Ingo en zijn oud-studiegenoten?

Trefwoorden:

Leden kunnen reageren

Word lid om hierop te kunnen reageren of log hier eerst in als u al lid bent.