EerstelijnsCongres 2019: Juiste Zorg op de Juiste Plek, wij durven!

U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan het EerstelijnsCongres van 29 t/m 31 januari 2019 op Terschelling.

Thema

Op deze pagina vindt u meer informatie over het thema en het programma. Ook kunt u zich hier eenvoudig aanmelden via een digitale aanmeldmodule.

Het thema van het congres is “De Juiste Zorg op de Juiste Plek, wij durven!” Met en tijdens het congres willen we laten zien dat de organisaties in de eerstelijn de richting die geschetst wordt in De Juiste Zorg op de Juiste Plek gezamenlijk en met overtuiging willen oppakken. De boodschap van kwalitatieve en doelmatige zorg die multidisciplinair en dichtbij de mensen wordt geleverd, past bij de beroepsgroepen in de eerstelijn. Wij zijn hier op tal van plekken al dagelijks mee bezig en dat willen we laten zien, zo mogelijk ook (al) op het congres (zie het programma).

We willen het congres benutten om goede voorbeelden zichtbaar te maken en partijen enthousiast te maken om er (ook) mee aan de slag te gaan; om op die manier verandering van onderop tot stand te brengen. In de discussie zal ruimte zijn om belangrijke bouwstenen voor verandering te benoemen; kwaliteitssystemen, multidisciplinaire richtlijnen, ICT, informatie-uitwisseling, dataverzameling, regionalisering, alternatieve financiering, etc.

 

Praktische informatie
Het EerstelijnsCongres vindt plaats van dinsdag 29 januari 2019 in de avond tot en met de ochtend van donderdag 31 januari 2019.

De locatie is het West Cord hotel Schylge, Burgemeester van Heusdenweg 37, 8881 ED West-Terschelling.

De kosten van congres en verblijf bedragen € 1.055,- (incl. btw, overtocht, eten en drinken)

 

Aanmelden voor het Eerstelijnscongres

Hieronder kun je je aanmelden. We zullen je aanmelding zo snel mogelijk verwerken. De bevestiging ontvang je binnen afzienbare tijd van Hotel Schylge samen met de informatie over de kamerindeling en de overtocht. 
Indien je geen gebruik maakt van de gezamenlijke heen- en/of terugvaart, kun je voor het door jou gewenste moment zelf de afwijkende overtocht boeken.

Voor vragen over de aanmelding kun je mailen naar f.vels@kngf.nl

Persoonlijke gegevens - factuurgegevens

Dit veld is verplicht indien je accreditatie punten krijgt voor dit event
Dit veld is verplicht indien je accreditatie punten krijgt voor dit event
Denk aan dieetwensen of andere bijzonderheden
Factuur adres

Trefwoorden: