Vertrouwen in beweging - positionering fysiotherapie en fysiotherapeut

Het KNGF streeft naar een toekomstbestendige visie die de positie van de fysiotherapie en van de fysiotherapeut in de maatschappij kan versterken, gericht op het maximaal ondersteunen van de kwaliteit van leven van de patiënt. Ontwikkelingen in de maatschappij, het zorglandschap en veranderingen in beleid maken dat KNGF streeft naar een heldere en gedeelde positionering van de fysiotherapie.

Waar staan wij nu?

Op dit moment zijn fase 1 (trends & ontwikkelingen) en fase 2 (de bouwstenen) afgerond. Fase 2 vormt de basis voor fase 3 (visie) & 4 (veranderagenda). De resultaten van de brainstorm sessies met de leden zijn hier terug te lezen. Op dit moment bevinden wij ons in fase 3.

Wat gaan we doen?

Op 19 juni 2018 organiseert KNGF in de Jaarbeurs in Utrecht de slotbijeenkomst voor de nieuwe toekomstvisie ‘Vertrouwen in Beweging’. In een actieve werksessie zetten we samen letterlijk de puntjes op de i van de visietekst zodat die op de najaars-ALV geagendeerd kan worden. Voorafgaand organiseert KNGF nog 3 themasessies. U kunt zich via onderstaande links aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een week voorafgaand aan de bijeenkomst de voorlopig vastgestelde versie van de toekomstvisie.