Vertrouwen in beweging - positionering fysiotherapie en fysiotherapeut

Het KNGF streeft naar een toekomstbestendige visie die de positie van de fysiotherapie en van de fysiotherapeut in de maatschappij kan versterken, gericht op het maximaal ondersteunen van de kwaliteit van leven van de patiƫnt. Ontwikkelingen in de maatschappij, het zorglandschap en veranderingen in beleid maken dat KNGF streeft naar een heldere en gedeelde positionering van de fysiotherapie.

Waar staan wij nu?

Op dit moment is fase 1(trends & ontwikkelingen) afgerond en bevinden wij ons in fase 2 (de bouwstenen). Fase 2 vormt de basis voor fase 3 (visie) & 4 (veranderagenda).

Wat gaan we doen?

Gebaseerd op alle trends en ontwikkelingen zijn er vier bouwstenen gedefiniĆ«rd. In de bouwstenen gaat het nog niet om de keuzes die we willen maken voor de fysiotherapie maar om een gezamenlijk beeld van hoe de toekomst er uit zal gaan zien. 

Hierover kan jij ook meepraten! Wij nodigen iedereen graag uit mee te denken over de koers van fysiotherapie en de rol van de fysiotherapeut. 

Ga naar fysionetwerken voor de laatste discussies!

Planning

Rayonbijeenkomsten

Klankbordgroep bijeenkomsten

  • Klankbordgroep 2 over de veranderagenda - 9 november 2017

Dag van de Fysiotherapeut - 24 november 2017

  • Tijdens de Dag van de Fysiotherapeut  heeft Machteld Huber, ambassadeur van het programma, gereflecteerd op de conceptvisie. 
  • Tijdens sessieronde 1 in de ochtend en in de middag op het Fysioplein kan iedereen nog input leveren op de concept visie en veranderagenda.

Commissiebijeenkomsten

  • Bijeenkomst 3 - 6 november 2017
  • Bijeenkomst 4 - 14 december 2017