KRF NL - Registratie

Je wordt ingeschreven in KRF NL als je voldoet aan de herregistratie eisen van het CKR. 

Registratie

Een gedetailleerd overzicht van de registratie-eisen vind je in het Reglement KRF NL.

Ben je nog niet geregistreerd in het huidige CKR en wil je je registreren in KRF NL? Je kunt je als fysiotherapeut per 1 januari 2020 inschrijven.

Wil je je voor 1 januari 2020 in het kwaliteitsregister van het KNGF inschrijven? Meld je dan aan voor het CKR. Log in op MijnKNGF of maak eerst een account aan. 

 

Trefwoorden:

Reacties

 • Dhr. M. Anker (14 juni 2019 10:01)
  Hoe wordt voorkomen dat verzekeraars met de optionele delen van het KRF 'aan de haal' gaan. Supervisie en portfolio moeten niet als drukmiddel gebruikt gaan worden voor contractering.
  • KNGF afdeling Communicatie (17 juni 2019 11:53)

   Met ‘supervisie’, bedoel je hoogstwaarschijnlijk ‘intervisie’. Dat laatste is een vorm van deskundigheidsbevordering die zich afspeelt tussen collega’s (Supervisie is een vorm van beoordeling. Daarvan is in KRF NL geen sprake). Zorgverzekeraars kunnen zelfstandig bepalen welke eisen zij stellen voor het verkrijgen van een contract. Met andere woorden; zij kunnen los van KRF NL (of andere eisen die de beroepsgroep aan zichzelf stelt), te allen tijde bepaalde zaken verplicht stellen. Dat was bij het huidige CKR al zo en dat zal na introductie van KRF NL niet anders zijn.

 • Dhr. Kornelisse (27 maart 2019 16:35)

  In het CKR kun je punten meenemen naar een volgende registratieperiode. geldt dit deze keer ook voor punten die in het CKR zijn behaald boven het verplichte aantal in een deelregister? gaan deze over naar het KRFNL? 

  • Register (28 maart 2019 15:07)

   Ja, de regels hiervoor blijven gelijk: een max van 10 punten mag worden meegenomen naar de volgende registratieperiode.

Leden kunnen reageren

Word lid om hierop te kunnen reageren of log hier eerst in als u al lid bent.