Registreren CKR

Inschrijven CKR

Registreren

Om in aanmerking te komen voor registratie in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) voldoet u aan de volgende eisen:

  • u staat ingeschreven in het BIG-register,
  • u bent in het bezit van het diploma fysiotherapie of een diploma als gespecialiseerd fysiotherapeut. Let op: Sinds 1 januari 2015 geldt dat u in het bezit moet zijn van een master diploma om u in te kunnen schrijven in een specialistenregister,
  • u neemt deel aan een klachtenregeling
  • u gaat studiepunten (accreditatiepunten) behalen door na- en bijscholing,
  • u houdt tijdens uw werk rekening met de KNGF-richtlijnen,
  • u voldoet aan de werkeis.

Een gedetailleerd overzicht van de registratie-eisen vindt u in het Reglement Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie.  

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via MijnKNGF. Bent u geen lid van het KNGF of IOF of staat u nog niet ingeschreven in het CKR? Hebt u nog geen relatienummer van het KNGF? Maak dan eerst account aan op MijnKNGF en klik 'niet bekend bij het KNGF' aan. Ga na het activeren van uw account naar het menu CKR en puntenoverzicht op Mijn KNGF en meldt u aan voor het CKR. U ontvangt van ons een bevestiging van uw aanmelding per mail.
Wilt u voorkomen dat u uw factuur te laat betaalt of zelfs vergeet te betalen? Vul dan een machtiging voor automatische incasso in nadat u zich hebt aangemeld.

Kosten

Het KNGF brengt de registratiekosten jaarlijks in rekening. KNGF-leden betalen minder dan niet-leden. Meer informatie vindt u in het overzicht Deelnamekosten IOF/ Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie/ en KNGF Klachtenregeling en geschillencommissie. U kunt ook de voorwaarden voor deelname aan het IOF/ CKR/ Klachtenregeling dowloaden.

BIG-register

Het BIG-register is een wettelijk register, ingesteld door het Ministerie van VWS. Wanneer u meer informatie wilt over het BIG-register, kunt u de BIG-informatielijn bellen: 0900-8998225 of naar de website www.bigregister.nl.

  

Trefwoorden: