kngf---selectie---lr--043--mcklin-fotografie.jpg
28 oktober 2020

De KNGF Fysio app.

Heel je vak in je broekzak, met de KNGF Fysio app.

Met de KNGF app heb je altijd het laatste nieuws over je vak, het scholingsaanbod en jouw puntenaantal voor het kwaliteitsregister bij de hand.

Je vindt ‘m in zowel de Apple Store als de Google Play Store. Ben je lid van het KNGF? Dan zie je de richtlijnen van jouw specialisme in een handig overzicht.

Inloggen in de app

Voordat je bij alle informatie in de app kunt, vragen we je één keer om in te loggen met jouw MijnKNGF account. Houd hiervoor je gebruikersnaam/ relatienummer en wachtwoord bij de hand.

Ik kan niet inloggen
Het kan zijn dat het inloggen niet in één keer werkt. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Check eerst of je wel de juiste gebruikersnaam en wachtwoord invult door in te loggen op jouw MijnKNGF account via de website. Lukt dat niet, vraag dan je gebruikersnaam en/of wachtwoord opnieuw op.

Lukt het registeren op MijnKNGF wel via de website? Volg dan onderstaande stappen:

  • Controleer of er @MijnKNGF achter jouw gebruikersnaam of relatienummer staat
  • Zet jouw telefoon uit en aan en probeer het opnieuw

Werkt het inloggen nog steeds niet? Stuur dan een screenshot van de foutmelding met jouw relatienummer en het merk van jouw telefoon naar communicatie@kngf.nl

Jouw feedback helpt

We willen de KNGF Fysio app constant optimaliseren. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Heb je opmerkingen of aanvullingen? Laat het weten via communicatie@kngf.nl.