KNGF Studentenraad

Elke Fys.i.o. telt!

Oftewel elke Fysio in opleiding telt!

Dat is de slogan die centraal staat in het meerjarenplan (2016-2021) van de KNGF Studentenraad. Deze komt binnenkort op de site te staan.
De raad bestaat momenteel uit elf studenten die ieder een afzonderlijke hogeschool vertegenwoordigen. Zij zijn actief op de hogescholen, werken nauw samen met de regiomedewerkers en komen vijf keer per jaar bij elkaar in Amersfoort. Wil je weten wie op jou hogeschool de vertegenwoordiger is, download onderstaand contactenoverzicht.


Fotografie: Manuela Koelemij

Wat doet de KNGF Studentenraad nu precies?

Zij zetten zich ten eerste in om de student fysiotherapie dichter bij het KNGF te brengen (en andersom natuurlijk). Het is je hopelijk al eens ter oren gekomen, maar als student fysiotherapie kun je namelijk met al je vragen, omtrent bijvoorbeeld afstuderen of het starten met werken als fysiotherapeut bij de studentenraad terecht. Zij weten dan precies hoe het KNGF je daarbij kan helpen.

Niet alleen brengt de raad interessante informatie richting studenten, ook proberen zij zo goed mogelijk te inventariseren wat er nu werkelijk onder studenten leeft. Waar is er behoefte aan?! De KNGF Studentenraad is dus tegelijkertijd ook de stem van de student en kan dit vertalen richt het studentenbeleid, zodat dit beter aansluit bij de behoefte van de studenten!

Tot slot brengt de raad medestudenten op de hoogte van interessante conferenties of gratis lezingen waar KNGF-studentleden aan deel kunnen nemen. Zo wordt je namelijk nog wijzer! Wil je meer weten en up to date blijven van ontwikkelingen kijk dan op de facebookpagina.

Of heb je vragen mail dan naar studenten@kngf.nl.

Trefwoorden:

Kennishouder bij het KNGF

Heeft u een vraag? Neem contact op met onze ledenvoorlichters.
Ledenvoorlichting, 033-467 29 29, ledenvoorlichting@kngf.nl