Afstuderen

Laatstejaars student fysiotherapie en binnenkort afgestudeerd? En wil je ook na afstuderen een sterke organisatie achter je hebben staan? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Afstuderen en KNGF

Het afstudeertraject is voor elke student anders. Tegen het eind van je studie weet je waar je eigen interesses en voorkeuren liggen. Ga je direct een master volgen om je je te specialiseren of kies je bijvoorbeeld voor een studie bewegingswetenschappen aan de universiteit? Veel afgestudeerden kiezen ervoor om eerst te gaan werken. Ervaring opdoen om vervolgens te bepalen of je kiest voor verbreding of verdieping. Ga je aan het werk, dan kan het KNGF je ondersteunen met diverse ledenvoordelen. 

Jaco den Dekker afstudeerprijs

Ben jij bezig met afstuderen? En vind jij het belangrijk om wetenschappelijk onderzoek binnen de fysiotherapie beter onder de aandacht te brengen? Dan wil jij ongetwijfeld meedingen naar de Jaco den Dekker afstudeerprijs. Sinds 2000 wordt deze afstudeerprijs uitgereikt. Jaarlijks worden alle Hogescholen waar de bachelor Fysiotherapie wordt gegeven benaderd om hun beste afstudeerwerk van dat studiejaar voor te dragen voor nominatie. Een deskundige jury kiest uit de inzendingen de drie beste werken. Deze studenten mogen hun afstudeerwerk presenteren op de Dag van de Fysiotherapeut. De winnaar ontvangt een cheque van € 1.000,-. Het prijzengeld mag gebruikt worden voor bijvoorbeeld een cursus of congres in binnen- of buitenland met als doel beroepsbevordering.

Trefwoorden:

Kennishouder bij het KNGF

Heeft u een vraag? Neem contact op met onze ledenvoorlichters.
Ledenvoorlichting, 033-467 29 29, ledenvoorlichting@kngf.nl