Jouw lidmaatschap in 2020

SAMEN, VOOR JOU

De beroepsvereniging van fysiotherapeuten
Het KNGF is er voor alle fysiotherapeuten. Voor het collectief en het individu. Samen versterken we de positie van fysiotherapie in het snel veranderende zorglandschap én we helpen jou als fysiotherapeut met opleidingen, informatie, kennis en advies. Dat kunnen we alleen succesvol doen dankzij en samen met onze 18.000 leden en de 13 beroepsinhoudelijke verenigingen. En hoe meer fysiotherapeuten lid zijn, hoe sterker jij staat. 

Samen sterk
Met het KNGF Meedoen loondienst pakket (€ 24 p/m) profiteer je van minimaal €142 korting  €11,83 p/m) op je KRF NL-registratie(s), heb je de mogelijkheid om lid te worden van een van onze beroepsinhoudelijke verengingen, ontvang je 10 keer per jaar het vakblad FysioPraxis en heb je stemrecht in onze Algemene Leden Vergadering, zodat je meebeslist over de koers van het KNGF. Je bent automatisch lid van de werknemersvereniging FDV en ondersteunt de werknemersvereniging FBZ intramuraal. Samen met jou kan het KNGF opkomen voor de positie van fysiotherapie en jouw belangen als fysiotherapeut. Lees hier meer over het Meedoen-lidmaatschap.

Individuele voordelen 
Naast de voordelen van het KNGF Meedoen loondienst pakket, profiteer je met het KNGF Compleet loondienst pakket (€ 32,50 p/m) van de volgende extra voordelen.

  • Toegang tot referaten, samenvattingen en webcasts van het NPi (t.w.v. 360)
  • Juridische voorlichting en bijstand bij geschillen (t.w.v. € 90)
  • Persoonlijk advies en ondersteuning van regioadviseurs
  • Aantrekkelijke kortingen op scholingen en evenementen (max. € 300 voordeel)
  • € 130 euro korting op IOF-deelname
  • Gratis aansluiting op de Klachten- en geschillenregeling Fysiotherapie (t.w.v. € 69)

Wil je beide pakketten goed met elkaar vergelijken, kijk dan naar het overzicht van alle voordelen.

Korting voor afgestudeerde fysiotherapeuten
Fysiotherapeuten die binnen twee jaar na het behalen van hun diploma fysiotherapie lid worden van het KNGF, krijgen gedurende de eerste twee jaar van hun lidmaatschap 50% korting op de contributie. 

Wacht niet en profiteer direct
Ga verder met aanmelden en profiteer direct van je KNGF lidmaatschap!

Tussentijds wijzigen
Je kunt gedurende het jaar alleen overstappen van Meedoen naar Compleet. Dat kan op elk gewenst moment via MijnKNGF. 

Verlengen en beëindigen lidmaatschap
Je KNGF-lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd, tenzij je je wijziging of beëindiging* vóór 1 december aan ons doorgeeft. Wijzigen en beëindigen doe je via MijnKNGF.

*Let op: Zeg je je KNGF-lidmaatschap op, dan eindigt ook automatisch je BI-lidmaatschap!