Vacatures Kamer Accreditatie

De Kamer Accreditatie van de Beroepscommissie Registratie en Accreditatie KRF NL neemt heroverwegingsverzoeken van een besluit van de Accreditatiecommissie in behandeling en beslist hierover. De Kamer Accreditatie bestaat uit 1 voorzitter en 13 leden.

 • Voorzitter Kamer Accreditatie van de Beroepscommissie Registratie en Accreditatie

  De Kamer Accreditatie van de Beroepscommissie Registratie en Accreditatie KRF NL beslist over heroverwegingsverzoeken.

  Samen met de andere commissieleden neem jij heroverwegingsverzoeken van een besluit van de Accreditatiecommissie in behandeling. Op grond van gemotiveerde bezwaren van scholingsaanbieders, de beoordeling van de Accreditatiecommissie en het aangeleverde scholingsmateriaal kom je tot een oordeel. De Kamer kan na een heroverwegingsverzoek de volgende beslissingen nemen: het besluit van de Accreditatiecommissie bevestigen, de accreditatie blijft dan afgewezen, een cursus alsnog accrediteren, punten bevestigen of punten herzien. Een beslissing van de Kamer Accreditatie is bindend.

  Als voorzitter geef je bovendien op een efficiënte manier leiding tijdens vergaderingen. Je overlegt regelmatig met de ambtelijk secretaris en het College KRF NL. Samen met de Kamer kom je tot een oordeel. Je hebt daadkracht, werkt planmatig en communiceert helder. Jouw oordeel is gefundeerd en vrij van persoonlijke vooroordelen. Je bent onderwijskundige en bent op de hoogte van de ontwikkelingen op scholingsgebied en in de fysiotherapie.

  Wie ben je?

  Je koppelt jouw beroepservaring in en kennis van de fysiotherapie aan KRF NL. Want alleen zo kun je komen tot een onafhankelijk oordeel. Je hebt een academisch werk- en denkniveau en bent op de hoogte van de ontwikkelingen op scholingsgebied en in de fysiotherapie. Naast je lidmaatschap van de Kamer werk je minstens acht uur per week als fysiotherapeut of in het specialisme van het deelregister.

  Wat bieden wij jou?

  Een uitdagende rol binnen KRF NL en voor de fysiotherapie, samen met enthousiaste en bevlogen collega’s. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Reiskosten en een vacatievergoeding
  • Een maatschappelijk relevante positie
  • Een training bestuurlijke vaardigheden

  Ben je enthousiast?

  Stuur je cv en motivatie voor 10 oktober naar krf@kngf.nl, ter attentie van Marcel Sturkenboom. 

 • Inhoudelijk deskundigen voor de Kamer Accreditatie van de Beroepscommissie Registratie en Accreditatie

  De Kamer Accreditatie van de Beroepscommissie Registratie en Accreditatie KRF NL beslist over heroverwegingsverzoeken.

  Samen met de andere commissieleden neem jij heroverwegingsverzoeken van een besluit van de Accreditatiecommissie in behandeling. Op grond van gemotiveerde bezwaren van scholingsaanbieders, de beoordeling van de Accreditatiecommissie en aangeleverd scholingsmateriaal kom je tot een oordeel. De Kamer kan na een heroverwegingsverzoek de volgende beslissingen nemen: het besluit van de Accreditatiecommissie bevestigen, de accreditatie blijft dan afgewezen, een cursus alsnog accrediteren, punten bevestigen of punten herzien. Een beslissing van de Kamer Accreditatie is bindend.

  Wie ben je?

  Als inhoudelijk deskundige koppel je steeds jouw beroepservaring in en kennis van de fysiotherapie aan KRF NL. Want alleen zo kun je komen tot een onafhankelijk oordeel. Je hebt een academisch werk- en denkniveau en bent op de hoogte van de ontwikkelingen op scholingsgebied en in de fysiotherapie. Naast je lidmaatschap van de Kamer Accreditatie werk je minstens acht uur per week als fysiotherapeut of in het specialisme van het deelregister.

  Wat bieden wij jou?

  Een uitdagende rol binnen KRF NL en voor de fysiotherapie, samen met enthousiaste en bevlogen collega’s. Je ontwikkelt je op uitvoerend niveau en deelt  jouw eigen visie op innovaties. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Reiskosten en een vacatievergoeding
  • Een maatschappelijk relevante positie
  • Een training bestuurlijke vaardigheden

  Ben je enthousiast?

  De beroepsinhoudelijke verenigingen dragen de leden van deze kamer vrijblijvend voor. Geïnteresseerden die voorgedragen willen worden, kunnen hun cv en motivatie naar krf@kngf.nl sturen. Vermeld daarbij in de onderwerpregel namens welke Beroepsinhoudelijke Vereniging je in deze kamer zitting wilt nemen.