Voorop door kwaliteit, midden in de zorg

KRF NL is hét nieuwe kwaliteitsregister voor de fysiotherapeuten van Nederland. 

Een modern kwaliteitsregister dat stimuleert, kwaliteit borgt en transparant maakt. Voor patiënten, scholingsaanbieders, specialisten en verwijzers.

 

 • Scholing en scholingsaanbieders

  Scholingsaanbieders vinden hier alle informatie over het Accreditatieproces.
 • Intervisie

  Tijdens intervisie leer en ontwikkel je door middel van zelfreflectie en reflectie met mededeelnemers. Herken de meerwaarde van deze manier van scholing en neem deel aan intervisie.
 • Het register KRF NL

  KRF NL is hét nieuwe kwaliteitsregister van alle fysiotherapeuten in Nederland. Een modern register dat deskundigheid stimuleert, kwaliteit borgt en transparant maakt. Voor patiënten, scholingsaanbieders, specialisten en verwijzers. Lees meer over punten, registreren, herregistratie en de documenten voor jouw registratie.
 • Portfolio

  Het Portfolio zorgt voor zichtbaarheid van de KRF NL geregistreerde fysiotherapeut. Fysiotherapeuten hebben zelf de regie over de zichtbaarheid en invulling van het Portfolio. Verwijzers en zorgconsumenten (patiënten) vinden er de fysiotherapeut die aansluit bij hun zorgvraag. Jaarlijks bezoeken ruim 600.000 patiënten www.defysiotherapeut.com.
 • Over KRF NL

  Vanaf 1 januari 2020 is KRF NL hét nieuwe kwaliteitsregister voor alle fysiotherapeuten. Zo werken we samen aan de ontwikkeling van ons vak.
 • Governance

  KRF NL bestaat uit verschillende commissies. Commissies waarin collega's samenwerken aan de deskundigheidsbevordering van geregistreerde fysiotherapeuten. Zo staan we voorop door kwaliteit en midden in de zorg.