DO-IT Kwetsbare ouderen

Do-IT Kwetsbare ouderen was een van de onderzoekstrajecten binnen het DO-IT (Designing Optimal Interventions for physical Therapy) onderzoeksprogramma. Dit programma is gefinancierd door het KNGF. De doelstelling van dit onderzoeksprogramma was het ontwikkelen van optimale fysiotherapeutische interventies voor patiënten met een chronische aandoening, die passen bij de dagelijkse praktijk.Nienke de Vries heeft dit onderzoek uitgevoerd. De resultaten van dit onderzoek zijn hier te vinden.

De doelstelling van dit onderzoeksprogramma was het ontwikkelen van optimale fysiotherapeutische interventies voor patiënten met een chronische aandoening, die passen bij de dagelijkse praktijk. Binnen DO-IT zijn vier onderzoeksprojecten uitgevoerd. Een van deze onderzoekstrajecten, uitgevoerd door Nienke de Vries, heeft geresulteerd in het proefschrift ‘Managing the decline: physical therapy in frail elderly’.

Dit proefschrift stond aan de basis van de Coach2Move strategie. In onderstaande infographic worden de belangrijkste conclusies uit het proefschrift samengevat.

In de bijlage vindt u een link naar de downloadbare pdf versie van de infographic.

Je moet inloggen om deze content te bekijken.