maaike-hof.png
01 september 2020

Maaike Hof

Maaike Hof: "Ik vertegenwoordig de startende (zelfstandig) algemeen fysiotherapeut."

Bestuurlijke ervaring

In 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sindsdien werk ik twee dagen in de week als zelfstandig fysiotherapeut in een praktijk in Voorburg.

Daarnaast ben ik sinds 2007 werkzaam in de financiële sector, en werk ik op dit moment nog steeds drie dagen per week in de beleggingen. In dit werk heb ik zitting genomen en zit ik nog steeds in verscheidene toezichthoudende organen en raad van adviezen. In september 2018 ben ik gestart met de Msc. Manuele Therapie aan Breederode hogeschool.

Gezien mijn financiële achtergrond in combinatie met mijn bestuurlijke ervaring denk ik dat ik een goede toevoeging kan zijn aan de raad, en daarbij ook een goede sparringpartner kan zijn voor het bestuur.

Graag zou ik binnen het Consilium de startende (zelfstandig) algemeen fysiotherapeut vertegenwoordigen. Het zitting nemen in het Consilium brengt voor mij mijn ervaring in de financiële sector samen met de fysiotherapie. Het lijkt mij daarom erg leuk en interessant om in het Consilium toe te treden. Ik wil mij met name inzetten voor het waarborgen van de positie van de (algemeen) fysiotherapeut in het veranderende zorglandschap. Daarnaast vind ik het belangrijk dat bij deze positie een passende beloning hoort