davy-paap.png
01 september 2020

Davy Paap

Davy Paap: "Fysiotherapeuten in loondienst, studenten, starters, promovendi en wetenschap hebben mijn bijzondere aandacht."

Wie is Davy Paap?

  • 29 jaar, woont en werkt in Groningen.

  • Fysiotherapeut in loondienst bij Inter-fysio.

  • Promovendus UMCG centrum voor Revalidatie (Rijksuniversiteit Groningen).

  • Heeft in het Consilium voornamelijk aandacht voor fysiotherapeuten in loondienst, studenten, starters, promovendi/wetenschap.

Waarom zit je in het Consilium?

Ik heb altijd al maatschappelijk actief willen zijn. Ik wil niet alleen maar aan de zijlijn staan te roepen, maar wil er ook echt iets mee doen. Het inspireert mij om me steeds af te blijven vragen waarom we dingen doen. Helemaal als ik daar dan ook nog eens mensen mee kan helpen. Ook vind ik het een uitdaging om van niets, iets te maken. Het Consilium is iets nieuws voor het KNGF en ik hoop dan ook dat het Consilium een mooi orgaan wordt waar het KNGF zich mee kan versterken.

Wat is jouw ambitie voor het Consilium?

Ik zie mijn rol in het Consilium in de eerste plaats als een beschouwende. De rol om bij dingen stil te staan, er eens heel goed over na te denken en dan advies te geven. Ik zie het als een belangrijke opdracht om het Consilium te vormen. We willen een duurzaam Consilium neerzetten. Tegelijk moeten we de thema’s in acht nemen die nu relevant zijn.

Op welke onderwerpen kunnen leden je aanspreken?

Ik ben zelf een fysiotherapeut in loondienst. Ik zal daarom extra kijken naar de belangen en de positie van deze fysiotherapeuten. Ook studenten en promovendi vind ik interessant; hoe krijgen we het voor elkaar dat ook studenten zich betrokken voelen bij de beroepsgroep en betrokken willen zijn bij het KNGF.

Contact

T             06 12 21 02 97
E             [email protected]