kngf---selectie---lr--081--mcklin-fotografie.jpg
28 juni 2021

KNGF-informatie over het coronavirus

Op deze pagina verzamelen we informatie over het coronavirus.

Alle informatie over de coronamaatregelen vind je vanaf zaterdag 26 juni op onze websitepagina met vragen en antwoorden.

 

Standpunt behandeling patiënten na COVID-19
De laatste versie van ons standpunt over de behandeling van patiënten die COVID-19, aanbevelingen ziekenhuistherapie en patiëntinstructies vind je op het KNGF Kennisplatform.  

Toolkit voor de praktijk. Veilig naar de fysiotherapeut.

Download de onderdelen
26 juni 2021. De toolkit is niet meer up-to-date na de aanpassing van de maatregelen. Wil je wel gebruik blijven maken van persoonlijke beschermingsmiddelen en ook patiënten vragen ze te gebruiken? Dan staan de documenten hier nog wel klaar. We maakten we een toolkit die je in de praktijk kunt gebruiken. Met onder andere mail, posters, social media teksten en een handtekening. Alles onder het motto: 'Veilig naar je fysiotherapeut. Zo doe je dat.' Deze onderdelen staan in de toolkit:

Vragen en antwoorden

Alle vragen, antwoorden en informatie over compensatie, vergoedingen en codes van zorgverzekeringen en over verzekeringen verzamelen we hier.

Andere websites

Dit zijn de websites waarnaar wij vaak verwijzen en waar je bijvoorbeeld de adviezen van het RIVM of de GGD's vindt.

Heb je een andere vraag over het coronavirus?

Bekijk dan onze vragen en antwoorden of stuur dan een mail naar [email protected], met de titel 'corona'. We nemen jouw vraag dan mee in de informatie op deze plek.