kngf---selectie---lr--024--mcklin-fotografie.jpg
18 september 2020

KNGF contracteeravonden

Om je te helpen een weloverwogen keuze te maken over het al dan niet afsluiten van een overeenkomst, organiseren we de jaarlijkse contracteeravonden.

Om je te helpen een weloverwogen keuze te maken over het al dan niet afsluiten van een overeenkomst, organiseren we in oktober weer de jaarlijkse zogenaamde contracteeravonden. Deze  informatieavonden vinden in verband met corona niet op locatie plaats. Wel organiseren we vergaderingen in (Microsoft) Teams.

De inhoud
Elke bijeenkomsten wordt verzorgd door een regioadviseur en een lid van het landelijke team Zorgverzekeraars van het KNGF. Tijdens de informatiebijeenkomst geeft de betreffende zorgverzekeraar op ons verzoek een korte toelichting bij de overeenkomst. Daarna word je door ons bijgepraat over de ins en outs van de verschillende overeenkomsten. Vragen die we behandelen zijn:

Wat betekenen de contracten voor jou als fysiotherapeut en voor je praktijk? Welke gevolgen heeft de overeenkomst voor de samenwerking met andere zorgverleners in jouw regio?

Heb je vooraf al vragen over de overeenkomst die je aangeboden hebt gekregen? Dan kun je deze mailen aan zorgverzekeraars@kngf.nl. Vermeld in het onderwerpveld van je mail de naam van de zorgverzekeraar die het betreft. De einddatum voor het vooraf stellen van vragen vind je terug in de planning. Tijdens de bijeenkomst zelf is het ook mogelijk om vragen te stellen.

Het programma

  • Welkom & aanvang programma 'contracteren in 2021'
  • Toelichting zorgverzekeraar op inkoopbeleid en overeenkomst
  • Ins en outs overeenkomst door KNGF
  • Bespreken vooraf ingestuurde vragen
  • Open vragenronde
  • Rondvraag
  • Afsluiting

Planning en inzendtermijn vragen
Maandag 5 oktober (vragen graag uiterlijk donderdag 1 oktober insturen):

Maandag 12 oktober (vragen graag uiterlijk donderdag 8 oktober insturen):

Dinsdag 20 oktober (vragen graag uiterlijk vrijdag 16 oktober insturen):

Dinsdag 27 oktober (vragen graag uiterlijk vrijdag 23 oktober insturen):

Woensdag 28 oktober (vragen graag uiterlijk maandag 26 oktober insturen):

Donderdag 29 oktober (vragen graag uiterlijk dinsdag 27 oktober insturen):

Kun je niet aansluiten bij een of meerdere bijeenkomsten? Dan is het ook mogelijk om ze later te bekijken, we nemen alles op.

Praktische informatie
De bijeenkomsten zijn uitsluitend bestemd voor KNGF-leden met een compleet lidmaatschap, deelname is gratis.

Accreditatie
Voor deze bijeenkomst is geen accreditatie van toepassing.

Aan- & Afmeldingsprocedure
Aanmelden kan via de Portal, met jouw KNGF-lidmaatschapsnummer. Je ontvangt (bij juiste aanmelding) meteen een voorlopige bevestiging van deelname.

Kun je na aanmelding toch niet aanwezig zijn, meld je dan weer af via de Portal of een mail naar: bijeenkomstenenscholing@kngf.nl.