Contracteeravonden overeenkomsten 2021

15 sep 2020
In september en begin oktober versturen zorgverzekeraars hun aanbiedingsbrieven voor de overeenkomsten 2021. Voor veel fysiotherapeuten is dit contracteerproces een intensief en impactvol gebeuren en een belangrijk keuzemoment voor de praktijk. Om je te helpen een weloverwogen keuze te maken over het al dan niet afsluiten van een overeenkomst, organiseren we in oktober weer de jaarlijkse zogenaamde contracteeravonden. Deze informatieavonden vinden in verband met corona niet op locatie plaats. Wel organiseren we vergaderingen in (Microsoft) Teams.

Onderwerpen

Tijdens de contracteeravonden praten we je bij over de verschillende contracten. Wat betekenen de contracten voor jou als fysiotherapeut en voor jouw praktijk? Welke gevolgen hebben de contracten voor de samenwerking met andere zorgverleners in jouw regio? We informeren je deze avond ook over de verschillende aspecten van het (deels) werken zonder contract. Wat zijn jouw rechten en plichten, wat mag wel en wat mag niet?

Aanmelden
De contracteeravonden zijn - exclusief en gratis voor leden met een compleet lidmaatschap – Je kunt je vanaf vandaag aanmelden. Vragen kun je vooraf al stellen. 

Op onze themapagina Contractering 2021 lees je wanneer we welke verzekeraar bespreken en hoe je je kunt aanmelden.

Trefwoorden: