Extra informatie UBO

19 mei 2020
Vorige week schreven we in de Fysio E-nieuws en op de website over de UBO. Praktijken die in april een mail hadden ontvangen van Vektis over de UBO vroegen we te reageren op die mail.

Kreeg je een mail?

In totaal heeft Vektis 1.600 (fysio)praktijken aangeschreven. Tot vorige week kregen zij van 600 praktijken geen reactie.

Kreeg je een mail van Vektis en geen herinnering?
En heb je de informatie al doorgegeven, dan hoef je niets te doen. Dan heb je jouw UBO geregeld. Bij de aanvraag voor continu├»teitsbijdrage beantwoord je de vraag of je een UBO hebt met ja. 

Krijg je een herinnering van Vektis?
Praktijken die zijn aangeschreven en de UBO nog niet hebben doorgegeven bij Vektis krijgen vanaf volgende week een herinnering. Vektis heeft jouw informatie dan nog nodig. Na de registratie bij Vektis kun je de continuïteitsbijdrage aanvragen. De vraag of je een UBO hebt beantwoord je dan met ja.

Twijfel je over jouw mailadres?
Vektis gebruikt het mailadres dat is gekoppeld aan de AGB-code van je praktijk. Heb je daar geen mailadres doorgegeven, maar heeft Vektis nog wel informatie nodig? Dan heb je een brief ontvangen en ontvang je volgende week een herinnering.

Kreeg je geen mail of brief?
Dan zijn jouw gegevens compleet bij Vektis. De UBO is bekend. Als je de aanvraag doet voor de continuïteitsbijdrage doet vul je 'ja' in bij de vraag of je een UBO hebt.

Trefwoorden: