Dag van de Fysiotherapeut: de ochtend

16 nov 2019
Vandaag kwamen 1500 fysiotherapeuten naar Den Bosch voor de Dag van de Fysiotherapeut. Bekijk de foto-impressie van de ochtend.

De dag begint vroeg in Den Bosch. Héél vroeg.

 

Maar liefst 1500 fysiotherapeuten zijn naar Den Bosch gekomen om hun mooie vak te vieren!

We gaan beginnen! KNGF-voorzitter Guido van Woerkom opent de DvdF 2019: 'De positie van de fysiotherapeut wordt gezien door de politiek'

Wie wint de dit jaar de Fysio in Beeld Award... is het Paul, Geert of Marloes? The winner is... MARLOES THOOMES!!

In het zonnetje gezet vanwege hun verdienste voor het vak: Ria en Louis Nijhuis. Ze zijn voorgedragen voor het erelidmaatschap.

Marcel Sturkenboom geeft het woord aan hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder

Erik Scherder vertelt over de invloed van beweging op het brein. Hoe kunnen fysiotherapeuten dit positieve effect vergroten?

Tijdens de DvdF ligt keuzestress op de loer. Fysiotherapeuten kunnen in vier rondes kiezen tussen maar liefst 60 super interessante sessies!

Op het Wetenschapsplein wordt dé prijs voor het meest belangwekkende en fysiotherapeutisch relevante afstudeeronderzoek van afgelopen jaar uitgereikt. De Jaco den Dekker afstudeerprijs gaat dit jaar naar Julia Hofstede!

Goed nieuws! KNGF en NPi hebben tijdens #dvdf2019 hun overeenkomst met twee jaar verlengd. KNGF-leden met een COMPLEET lidmaatschap houden dus vrij toegang tot vakinhoudelijke referaten, webcasts en literatuurlijsten én krijgen korting op NPi-cursussen fysiotherapie.

FOTO'S: RIENK TOORMAN 

 

Trefwoorden: