De toekomst van de fysiotherapie: werk je mee?

28 nov 2019
Eind vorig jaar is de visie ‘Vertrouwen in Beweging 2025' vastgesteld. Belangrijk onderdeel van het uitvoeringsplan van deze visie is de halfjaarlijkse community bijeenkomst, die op 10 december a.s. plaatsvindt.

Uitvoeringsplan

Met de toekomstbestendige visie ‘Vertrouwen in Beweging 2025' dragen we bij aan versterking van de positie van de fysiotherapie en van de fysiotherapeut. Na vaststelling van de visie hebben we, samen met onder meer leden, vertegenwoordigers van beroepsinhoudelijke verenigingen, opleidingsinstituten en onderzoekers, een Uitvoeringsplan opgesteld. Hierin beschrijven we vier bewegingen waarmee we investeren in realisatie van de visie Vertrouwen in Beweging:

  • Beweging in netwerken en samenwerking
  • Beweging in innovatie en onderzoek
  • Beweging in preventie en gezondheid
  • Beweging in beroep en opleiding

Volgende stap

Nu is het tijd om samen aan de slag te gaan met deze bewegingen. Daar zijn we al mee begonnen. We zijn gestart met de herijking van de beroepskolom en het beroepsprofiel. Daarnaast bereiden we initiatieven voor op het gebied van innovatie, onderzoek en netwerken.

Meedenken
Belangrijk onderdeel van het uitvoeringsplan is een halfjaarlijkse community bijeenkomst.  Tijdens deze bijeenkomst informeren we betrokkenen bij het uitvoeringsplan én alle andere geïnteresseerden over de voortgang. Ook gaan we met elkaar in gesprek over lopende activiteiten en onderzoeken we hoe we zaken kunnen versterken of versnellen. Tijdens de bijeenkomst krijg je (meer) inzicht in de ontwikkeling van het beroep en de beroepsgroep en kun je hieraan bijdragen. Deelname biedt de mogelijkheid om elkaar in een informele setting te ontmoeten en tegelijkertijd inhoudelijk bij te dragen aan de toekomst van fysiotherapie.

Informatie en aanmelden
Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de bijeenkomst, die plaatsvindt op 10 december a.s. in Amersfoort.

Locatie: KNGF, Stadsring 159b in Amersfoort. Bekijk de route.

Tijd: dinsdag 10 december 2019. We starten om 18.00 uur met salade en broodjes in het Fysiocafé. Aanvang van de bijeenkomst is 18.30 uur en we sluiten af rond 20.45 uur.
Aanmelden: kan via deze link . Heb je geen KNGF-relatienummer?  Dan kun je een mail sturen naar scholing@kngf.nl, onder vermelding van je naam en organisatie. Graag hierbij ook vermelden of je gebruik wilt maken van de catering.

Trefwoorden: