Dag van de Fysiotherapeut 2019: de middag

16 nov 2019
Vandaag kwamen 1500 fysiotherapeuten naar Den Bosch voor de Dag van de Fysiotherapeut. Bekijk de foto-impressie van de overvolle, prachtige middag.

Gelanceerd tijdens de #dvdf2019: het Innovatie Platform Fysiotherapie (IPF). Dit onafhankelijke platform is een initiatief FysioHolland, Het Gezonde Net en het KNGF. Doel: het samenbrengen van nationale, regionale en lokale innovatieve initiatieven.

Meer informatie vind je op de website van het Innovatieplatform. 

Pubquiz fysiotherapiewetenschap! In de Wetenschapsarena testen fysiotherapeuten de kennis over fysiotherapie en wetenschap bij hun collega’s.

Het spoor bijster? KNGF-medewerkers weten de weg! Ze zijn te herkennen aan hun rode vesten.

Ondertussen op het Ontmoetingsplein...

In de WetenschapsArena vinden de Posterpitches plaats. Er zijn maar liefst 45 kandidaten. Maar wie maakte de beste poster van de DvdF 2019?

En de posterwinnaar 2019 is... Anke van den Broek!

Studentenverenigingen FSV Fysiek (Groningen) en FSV Praktisch (Nijmegen) en het KNGF ondertekenden een samenwerkingscontract. Op naar een mooie samenwerking!

Impressies van de sessies...

Fysio Future Lab Team informeert en inspireert met exercise-games, virtual reality, activity trackers, robotica, video-consulting en paramedische apps.

Wat wás het een mooie dag! Bedankt bezoekers, standhouders, organisatoren, collega’s én Gouden Partners: Enraf Nonius, Fysio Roadmap, Intramed, Mediq Medeco, SpotOnMedics en VvAA. We hopen iedereen weer te zien op de volgende Dag van de Fysiotherapeut, op 14 november 2020!

FOTO'S: RIENK TOORMAN 

Trefwoorden: