Enquête monitor contractering paramedische zorg. Doe mee!

31 dec 2019
De NZa nodigt je uit om de Enquête monitor contractering paramedische zorg in te vullen. Met de monitor onderzoekt de NZa binnen de paramedische zorg hoe het contracteerproces het afgelopen jaar verliep en welke afspraken er zijn gemaakt. Denk aan afspraken over de inhoud van het contract, tariefdifferentiatie, meet- en inkoopinstrumenten, innovatie van zorg en het verplaatsen van zorg (JZOJP).

Goed beeld contracteerproces

Een belangrijk onderzoek. We willen je dan ook vragen deze monitor in te vullen. Hoe meer fysiotherapeuten de monitor invullen, hoe duidelijker het beeld wordt. Ook zorgverzekeraars krijgen een enquête. Alle informatie bij elkaar zorgt ervoor dat de NZa een goed beeld krijgt van de verschillende onderdelen van het contracteerproces en van de aandachtspunten. Het uiteindelijke doel: verbeteren van het contracteerproces.

Vul hier de enquête in

De enquête is t/m zondag 19 januari 2020, 24:00 uur in te vullen. De NZa vraagt per praktijk één enquête in te vullen, houd daarom de AGB-code van de praktijk bij de hand.

Vragen?
Bij vragen kun je contact opnemen met het NZa Informatie- en Contactcentrum via telefoonnummer 088 - 770 8 770 of per e-mail: info@nza.nl.

Trefwoorden: